Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo TGI: Κάνεις 100 χιλιόμετρα με κάτω από 3 ευρώ!

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Polo TGI: Κάνεις 100 χιλιόμετρα με κάτω από 3 ευρώ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo TGI: Κάνεις 100 χιλιόμετρα με κάτω από 3 ευρώ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Είστε από εκείνους που, μετά και την άρση των μέτρων, είναι έτοιμοι να «αποδράσουν» προς άγνωστη κατεύθυνση;

Advertisement
Advertisement

Που αγαπούν τόσο την οδήγηση που ονειρεύονται το πότε θα ταξιδέψουν ξανά οδικώς, να γνωρίσουν νέες διαδρομές και νέα μέρη; Τότε το Volkswagen Polo TGI αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς!

Το μοντέλο της γερμανικής μάρκας εξασφαλίζει ασφαλείς μετακινήσεις, με εξαιρετική ποιότητα κύλισης αλλά ταυτόχρονα με εξαιρετική οικονομία! Αρκεί να σας πούμε πως με λιγότερα από 3 ευρώ, μπορείτε να καλύψετε 100 χιλιόμετρα! Τώρα που σίγουρα έχουμε την προσοχή σας, ας περάσουμε και σε λεπτομέρειες.

Το Volkswagen Polo TGI εκμεταλλεύεται την υψηλή ενεργειακή πυκνότητα του φυσικού αερίου για να σας προσφέρει άκρως αποδοτικά και οικονομικά ταξίδια. Η χρήση φυσικού αερίου μειώνει την κατανάλωση και ταυτόχρονα έχει και θετική επίδραση και στις εκπομπές ρύπων. Είναι λοιπόν το κατάλληλο σύστημα κίνησης για όποιον αγαπά την οδήγηση!

Advertisement
Advertisement

Ο TGI είναι ένας δυναμικός και φιλικός προς το περιβάλλον, εναλλακτικός κινητήρας και μπορεί να λειτουργεί με φυσικό αέριο. Το Polo με την εν λόγω μονάδα είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με οικονομικό φυσικό αέριο (CNG).

Διαθέτει τρεις δεξαμενές φυσικού αερίου οι οποίες είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και είναι πλήρως καλυμμένες σε ειδικό χώρο. Η συνολική δυνατότητα αποθήκευσής τους είναι στα 14,2 kg καυσίμου. Αυτό μεταφράζεται σε συνολική αυτονομία της τάξης των 430 km και καθώς το κόστος για να «γεμίσουν» και οι τρεις δεξαμενές να υπολογίζεται περίπου στα 12,6€, το κόστος κίνησης του VW Polo TGI υπολογίζεται στην εντυπωσιακή τιμή των 2,9€/100km!

Advertisement

Εν τω μεταξύ, το δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου διαρκώς εξαπλώνεται αλλά ακόμα κι αν δεν καλύπτει πλήρως την περιοχή σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το Polo TGI διαθέτει και ένα μικρότερο ρεζερβουάρ βενζίνης. Αυτό λειτουργεί συμπληρωματικά και είναι χωρητικότητας 9 lt.

Advertisement

Αυτά σε ότι έχει να κάνει με τα κόστη. Όμως το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας υπέρ-καλύπτει τις ανάγκες και σε κάθε άλλο τομέα που απασχολεί όσους αρέσκονται σε οδοιπορικά. Μια ματιά στον εσωτερικό κόσμο της νέας γενιάς του δημοφιλούς Polo μαρτυρά πως οι διαστάσεις είναι αυξημένες. Υπάρχει περισσότερος χώρος τόσο για τα κεφάλια όσο και για τα πόδια του οδηγού, του συνοδηγού και των πίσω επιβατών.

Την ίδια ώρα, ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 251 lt και φθάνει τα 1,025 lt ενώ στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το μεταβαλλόμενο δάπεδο του χώρου αποσκευών. Η ασύμμετρα διαιρούμενη και αναδιπλούμενη πλάτη των πίσω καθισμάτων σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα μεγάλες σε όγκο ή σε μήκος αποσκευές/αντικείμενα.

Advertisement

Όλα αυτά σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με νέες διακοσμητικές επενδύσεις στο ταμπλό, στο πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας και στα πάνελ των εμπρός θυρών, πολυλειτουργικό τιμόνι ενώ το ηχοσύστημα «Composition Colour» και το σύστημα κλιματισμού (Climatic), εξασφαλίζουν τέλειο ήχο και ευχάριστο κλίμα αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, επειδή όπου μιλάμε για ταξίδι πρέπει να μιλάμε και για ασφαλείς μετακινήσεις, η Volkswagen έχει εμπλουτίσει το εν λόγω μοντέλο με πληθώρα ηλεκτρικών συστημάτων ασφαλείας που αποτελούν «φύλακες-αγγέλους» σε κάθε σας ταξίδι. Ανάμεσά τους, το σύστημα επιτήρησης χώρου εμπρός Front Assist με City Emergency Braking και λειτουργία αναγνώρισης πεζών, που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Αυτό το σύστημα βοηθά στον εντοπισμό κρίσιμων περιστάσεων και σε περίπτωση ανάγκης επεμβαίνει μειώνοντας την απόσταση ακινητοποίησης. Ταυτόχρονα, οι αερόσακοι κεφαλής για τους επιβάτες εμπρός και πίσω προσφέρουν περισσότερη προστασία.

Κι όλα αυτά σε ένα καλαίσθητο περιτύλιγμα, με έντονες και κομψές γραμμές, που συνδυάζει τέλεια το design με τη λειτουργικότητα. Η τοξοειδής γραμμή σχεδίασης «tornado» που ξεκινά από τα εμπρός φτερά και διασχίζει τις δύο πλευρές, τραβάει το μάτι δημιουργώντας ένα σαφές περίγραμμα που τονίζει τον μοντέρνο δυναμισμό του μοντέλου. Εκτός από τους νέους εμπρός προβολείς και τα νέα φώτα πίσω, περιλαμβάνονται επίσης φώτα ημέρας LED με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, LED Πινακίδα κυκλοφορίας πίσω με φωτισμό LED. Επιπλέον η  έκδοση Polo TGI περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου «Seyne», προφυλακτήρες, καλύμματα καθρεφτών και θυρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και διακοσμητικά χρωμίου στην εμπρός μάσκα.

Το Volkswagen Polo TGI τα έχει όλα λοιπόν. Ένα πλήρες πακέτο, με ένα μοντέρνο και γεμάτο τεχνολογία σύνολο που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος μετακίνησης.