Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με εγγυημένη τιμή επαναγοράς

Ελλάδα 13:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Polo με εγγυημένη τιμή επαναγοράς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με εγγυημένη τιμή επαναγοράς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το VW Polo δεν είναι μόνο το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης, που συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση, με προηγμένες τεχνολογίες και άριστα επίπεδα ασφάλειας Είναι εκείνο που προσφέρεται με εγγυημένη τιμή επαναγοράς και τα πλέον ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Advertisement
Advertisement

 

Η εγγυημένη τιμή επαναγοράς του αυτοκινήτου σας από την VW σάς εξασφαλίζει ηρεμία πνεύματος αφού γνωρίζετε από την αρχή την αξία μεταπώλησής του σε βάθος χρόνου, η οποία είναι διασφαλισμένη αλλά και ιδιαίτερα συμφέρουσα για τον πελάτη. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για του ύψος του χρηματικού ποσού που θα λάβετε σε περίπτωση πώλησής του VW σας, ούτε να μπείτε στην γνωστή διαδικασία “παζαριού” οποιασδήποτε μορφής. Όλα αυτά με την διαφάνεια και το κύρος που χαρακτηρίζει τον γερμανικό κολοσσό.

Advertisement
Advertisement

Το VW 4 ALL δίνει τη λύση

Η Volkswagen Financial Services, ως μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, δημιούργησε και σας προφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα VW 4 ALL.

Advertisement

Το VW 4 ALL είναι το πρόγραμμα που επιβραβεύει όσους το επιλέγουν και φέρει παράλληλα ένα ασύγκριτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: όσες περισσότερες υπηρεσίες ενσωματώνετε σε αυτό, τόσο χαμηλότερο επιτόκιο απολαμβάνετε!

Τα πλεονεκτήματα του VW 4 ALL είναι λοιπόν σαφή και έχουν ως εξής:

Advertisement

-Προνομιακό σταθερό επιτόκιο από 3,9% με εγγυημένη αξία επαναγοράς του VW σας από τον εισαγωγέα ή αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης μέσω των προγραμμάτων Auto Credit και Auto Credit + service.

-Ενσωμάτωση των υπηρεσιών στη μηνιαία δόση με σταδιακή, χωρίς άγχος αποπληρωμή

-Προσυμφωνημένες τιμές service για 4 χρόνια, οι οποίες αφορούν σε τακτικό service στο επίσημο δίκτυο της Volkswagen.

Advertisement

-Ιδιαίτερα οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο κατά την διάρκεια της χρηματοδότησης το οποίο δεν σας επιβαρύνει από όποιες πιθανές αυξήσεις στα ασφάλιστρα μέσα σε αυτή την περίοδο, ακόμη και στην περίπτωση που προκληθεί ατύχημα.

-Εγγύηση Αξίας Αυτοκινήτου, η οποία προσφέρεται μέσω της Allianz για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης και αφορά αποζημίωση στην αξία τιμολογίου και όχι στην τρέχουσα εμπορική του οχήματος.

-Επέκταση Εγγύησης που μεταφράζεται σε δύο επιπλέον χρόνια στην εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου σας για τέσσερα συνολικά χρόνια ή 80.000 χλμ.

-Προστασία Αποπληρωμής Δανείου με δυνατότητα εμπλουτισμού των ασφαλιστικών καλύψεων που προσφέρει σίγουρη και έγκαιρη κάλυψη της πληρωμής των μηνιαίων δόσεων σε περίπτωση αδυναμίας όταν συντρέχουν δύσκολες ή άτυχες στιγμές όπως (ακούσια ανεργία, σοβαρή ασθένεια, οριστική και μόνιμη αδυναμία εξάσκησης εργασίας, απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία).

Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε δικό σας το VW Polo (στην τιμή προσφοράς των 12.950 ευρώ) καταβάλλοντας ελάχιστη προκαταβολή 30%, μηνιαία δόση 143 ευρώ, διάρκεια αποπληρωμής 48 μήνες και τελευταία δόση 5.985 ευρώ.

Στην παραπάνω μηνιαία δόση περιλαμβάνονται η ασφάλιση αυτοκινήτου Gold, η επέκταση της εγγύησης αλλά και οι προσυμφωνημένες τιμές services, όπως φυσικά και εγγυημένη τιμή επαναγοράς.