Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Το νέο Yeti στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το νέο Yeti στη Φρανκφούρτη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Το νέο Yeti στη Φρανκφούρτη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ενδεχομένως να πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο περίπτερο της Skoda, εξαιτίας της πρεμιέρας του Rapid Spaceback. Το ανανεωμένο Yeti τράβηξε πάντως το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και – πλέον – του κοινού στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Με νέα εμφάνιση και τη γνωστή πρακτικότητα, είναι έτοιμο να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη των αστικών crossover.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda μας παρουσιάζει το Yeti από το χώρο της έκθεσης, μέσω του video που ανήρτησε στο youtube. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία για την πόλη και μία με off road εμφάνιση και όνομα Outdoor. Η δεύτερη ξεχωρίζει από τους ελαφρά διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, με πιο εμφανείς προστατευτικές ποδιές, τους ασημί εξωτερικούς καθρέπτες αλλά και τα πλαϊνά προστατευτικά πλαστικά που είναι σε μαύρο χρώμα. Στο Yeti με την… αστική εμφάνιση είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, δίνοντας στο μοντέλο της Skoda πιο πολυτελή εμφάνιση.

Τρία σύνολα βενζίνης και άλλα τέσσερα diesel είναι διαθέσιμα με το ανανεωμένο Yeti, ενώ ανάλογα με τον κινητήρα διατίθεται και σύστημα τετρακίνησης. Στη βάση βρίσκεται ο 1.2 TSI με 105 PS, με την έκδοση GreenLine (1.6 TDI ισχύος 105 PS, κίνηση εμπρός και μηχανικό κιβώτιο) να καταναλώνει 4,6 lt/100 km και να εκπέμπει στο περιβάλλον 119 g. CO2 ανά km.

Ο εξοπλισμός του Yeti είναι αναβαθμισμένος, με κάμερα οπισθοπορείας στο προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης. Επίσης η όπισθεν επιλέγεται αυτόματα και το αυτοκίνητο παρκάρει μόνο του. Το σύστημα «KESSY» επιτρέπει στο όχημα να ξεκλειδώσει, να κλειδώσει αλλά και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα ακόμη και αν το κλειδί είναι στην τσέπη του οδηγού.

Advertisement
Advertisement