Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η CLS 63 AMG Shooting Brake by Spencer Hart

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η CLS 63 AMG Shooting Brake by Spencer Hart

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η CLS 63 AMG Shooting Brake by Spencer Hart

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ίσως πρέπει να είστε πολύ… ψαγμένοι στιλιστικά για να γνωρίζετε τη Spencer Hart, την εταιρεία παραγωγής πολυτελών ανδρικών ενδυμάτων. Η συνεργασία με τη Mercedes-Benz θα σας βοηθήσει να την μάθετε! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η Γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ ενδιαφέρον video με δύο πρωταγωνιστές: τον ιδρυτή της Spencer Hart, Νικ Χαρτ, και την CLS 63 AMG Shooting Brake. Όχι όμως οποιαδήποτε αλλά εκείνη που δημιουργήθηκε βάσει της συνεργασίας της εταιρείας του με τη Mercedes.

Οι αλλαγές από το «απλό» μοντέλο είναι μόνο αισθητικές και αποτελούν ένα από τα διαφορετικά πακέτα που προσφέρει στους πελάτες του το AMG Performance Studio. Αυτή η «κακή» καλλονή λοιπόν μπορεί να αποκτηθεί μόνο κατά παραγγελία και η τιμή της μεταβάλλεται βάσει των στιλιστικών θέλω του πελάτη.

Το χρώμα της δεν είναι τυχαίο, αποτελεί σήμα κατατεθέν της Spencer Hart και ονομάζεται το… «Μεταμεσονύκτιο Μπλε του Νικ Χαρτ» ενώ συνδυάζεται με μικρές αλλά καλαίσθητες λεπτομέρειες όπως τα τελειώματα σε μαύρο χρώμα αλλά και σε χρώμιο.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, χρησιμοποιείται αρίστης ποιότητας δέρμα σε χρώμα «Καφέ Σοκολάτας» ενώ υπάρχουν επίσης μικρές λεπτομέρειες όπως το λογότυπο της μάρκας του Χαρτ στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

Όμως καλύτερα να σας παρουσιάσει ο ίδιος το δημιούργημα του, αναλύοντας παράλληλα και τις επιλογές του.
[nggallery id=2797]