Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Αυτό είναι το πρωτότυπο της Faraday!

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Αυτό είναι το πρωτότυπο της Faraday!

ΝΕΑ

Video: Αυτό είναι το πρωτότυπο της Faraday!

ΝΕΑ

Μετά τα πρώτα teaser η αμερικανική εταιρεία που φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Tesla Motors, αποκάλυψε σε βίντεο και σχετικές εικόνες ένα εντυπωσιακό σπορ πρωτότυπο, θαρρείς και βγήκε από τον κόσμο ενός βιντεοπαιχνιδιού!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το Future FFZERO1 είναι ένα concept car που κατασκευάστηκε περισσότερο για να εντυπωσιάσει και να προλογίσει το λανσάρισμα ενός πλήρους ηλεκτροκίνητου μοντέλου που θα δούμε σε δύο χρόνια. Μάλιστα, τα σχέδια της Faraday Future είναι μεγαλεπήβολα καθώς έχει ήδη προσλάβει 750 ειδικούς, εκ των οποίων αρκετοί με προϋπηρεσία στην αντίπαλη Tesla Motors. Τώρα, στην έκθεση ηλεκτρονικών CES που ανοίγει τις πύλες της αύριο στο Λας Βέγκας, θα λάμψει το FZERO1, το οποίο διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο.

Advertisement
Advertisement

Η συνδυαστική ισχύς ξεπερνά τα 1.000 άλογα με την αμερικανική εταιρεία να παινεύεται πως αυτό το φανταστικό concept έχει ανάλογες επιδόσεις (0-100 σε λιγότερο από 3,0 sec, τελική πάνω από 300 km/h) ενός supercar. Η βάση του είναι μία μεταβλητή πλατφόρμα που μπορεί να προσφέρει ευέλικτες διατάξεις (κίνηση μπροστά, πίσω ή τετρακίνηση).

Προς το παρόν δεν γίνεται καμία αναφορά στις μπαταρίες και στην αυτονομία τους (εκεί που υπάρχει το μεγάλο ατού της Tesla). Αλλά, όπως είπαμε το FZERO1 είναι ένα εντυπωσιακό concept με LMP1 σχεδίαση και στιλ (π.χ. ο οδηγός κάθεται σε ένα κόκπιτ υπό γωνία 45 μοιρών) που παρουσιάζεται περισσότερο για να διατυμπανίσει την έλευση ενός αντίπαλου της Tesla. Μέχρι τότε, δείτε τα ενδιαφέροντα βίντεο που σας παρουσιάζουμε.

Advertisement

Faraday Future EV concept

Faraday Future EV concept

Advertisement