Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η νέα Quattroporte S Q4

Ελλάδα 8:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η νέα Quattroporte S Q4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η νέα Quattroporte S Q4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με την έκτη γενιά της Quattroporte η Maserati θέτει τα μελλοντικά στάνταρ για τα μοντέλα της, χωρίς όμως να γυρνά τη πλάτη στο ένδοξο παρελθόν των πολυτελών saloon επιδόσεων! Νέο μέλος στην οικογένεια της ιταλικής μάρκας είναι η Quattroporte S Q4 (στο πλευρό των S και GTS), που παρουσιάζεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Όπως μαρτυρά το κωδικό όνομα της, διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, άλλωστε γι’ αυτό και το video που σας παρουσιάζουμε τη δείχνει να κινείται σε χιονισμένους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Εκεί το προηγμένο σύστημα Q4 ενεργοποιεί τη κίνηση και στους εμπρός τροχούς όταν κρίνει πως είναι απαραίτητο για να υπάρχει καλύτερο κράτημα και χαμηλότερη κατανάλωση. Έξυπνο και ενεργό, αξιολογεί συνεχώς δεδομένα και παραμέτρους, ώστε να διανέμει τη ροπή στους τέσσερις τροχούς βάζει των απαιτήσεων του οδοστρώματος.

Η ολοκαίνουρια Maserati εφοδιάζεται με τον νέο 3λιτρο V6 Twin-Turbo κινητήρα απόδοσης 410 αλόγων. Το πιο… ασφαλές όχημα επιδόσεων παντός καιρού της ιταλικής μάρκας, εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, με τη τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 285 χιλιόμετρα την ώρα και τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 4.9 δευτερόλεπτα.
[nggallery id=2030]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)