Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσίαση: Η Vanquish Volante Neiman Marcus Edition

Ελλάδα 5:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρουσίαση: Η Vanquish Volante Neiman Marcus Edition

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσίαση: Η Vanquish Volante Neiman Marcus Edition

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα από τα εκθέματα που έκλεψαν τη παράσταση ήταν μία… ιδιαίτερη Aston Martin.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο λόγος για τη Vanquish Volante Neiman Marcus Edition, που είναι περιορισμένης παραγωγής και φέρει αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι σχεδιαστές της Aston Martin άντλησαν έμπνευση από τη DB6 Volante του 1969 (ναι, αυτή που οδηγούσε ο πρίγκιπας Harry στο πρόσφατο γάμο του με τη Kate Middleton) και όλες οι επεμβάσεις που έγιναν αφορούν στο αισθητικό μέρος (ο V12 6.0 lt κινητήρας απόδοσης 565 hp παραμένει ως έχει, προσφέροντας τελική 295 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε 4sec).

Οι ιδιαιτερότητες λοιπόν των μόλις δέκα Vanquish Volante Neiman Marcus Edition πάνω στις οποίες δουλεύει το τμήμα ειδικών παραγγελιών της μάρκας (το περίφημο… “Q” – επιλογή με σαφείς συνειρμούς στο χαρακτήρα των ταινιών James Bond που ήταν υπεύθυνος για τις μεταμορφώσεις των μοντέλων της Aston Martin σε μυστικά όπλα) είναι το μπλε χρώμα που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε αυτή (Seychelles Blue), ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε χρώμα Liquid Silver που έρχονται σε αντίθεση με τους μπλε δίσκους φρένων ενώ συναντώνται και πολλές ασημί λεπτομέρειες περιμετρικά του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Στο δερμάτινο εσωτερικό, το μαύρο χρώμα έρχεται σε αντίθεση με τις ραφές σε χρώμα Aurora Blue, μάλλον παράταιρη φαντάζει η ξύλινη κεντρική κονσόλα  ενώ σε περίοπτη θέση είναι και τα λογότυπα “NM” (Neiman Edition).

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη Vanquish Volante που η Aston Martin “ρίχνει” στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
[nggallery id=3124]
Αν είστε λάτρεις της βρετανικής μάρκας, μπορείτε να απολαύσετε τη V12 Vantage S να συναρπάζει στην πίστα του Σπα, πατώντας εδώ.