Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Range Rover και με μακρύ μεταξόνιο

Ελλάδα 0:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Range Rover και με μακρύ μεταξόνιο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Range Rover και με μακρύ μεταξόνιο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ως απάντηση στις λιμουζίνες με σοφέρ που προσφέρουν αχανείς χώρους για τους πίσω επιβάτες, η Land Rover λανσάρει έκδοση του Range Rover με μακρύ μεταξόνιο. Είναι το πρώτο τέτοιο μοντέλο στη γκάμα της βρετανικής μάρκας εδώ και 20 χρόνια. Το προηγούμενο Range Rover ήταν το LSE από το 1992 έως το 1994. Η πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει παράλληλα το Νοέμβριο στα σαλόνια αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και του Γκουάνγκτζου στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Οι παραδόσεις στους πρώτους πελάτες θα αρχίσουν τον Μάρτιο, ενώ για τον Αύγουστο του 2014 έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα της υπερπολυτελούς έκδοσης Autobiography Black. Οι χώροι για τα πόδια των πίσω επιβατών έχουν αυξηθεί κατά 140 mm στο αμάξωμα με το μακρύ μεταξόνιο. Επιπλέον τα δύο ανεξάρτητα καθίσματα φθάνουν σε κλίση τις 17 μοίρες, προσφέροντας έξτρα άνεση.

Πέρα από το αυξημένο μήκος, το Range Rover με το μακρύ μεταξόνιο θα ξεχωρίζει και από το σηματάκι «L» πίσω από τους εμπρός τροχούς. Θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις εξοπλισμού Autobiography και  Autobiography Black. Αργότερα εντός του 2014 θα κυκλοφορήσει και ως υβριδικό.