Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Peugeot 208 Urb στο Σάο Πάολο

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Peugeot 208 Urb στο Σάο Πάολο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Peugeot 208 Urb στο Σάο Πάολο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τη δική της εκδοχή για τις αστικές μετακινήσεις του – όχι και τόσο μακρινού – μέλλοντος, παρουσιάζει η Peugeot στο σαλόνι αυτοκινήτου της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης. Τι έκαναν οι Γάλλοι; Πήραν το 208 1.6 με το αυτόματο κιβώτιο και το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και του πρόσθεσαν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στην οροφή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο οδηγός λοιπόν του Peugeot 208 Urb (από το Urban προφανώς), θα μπορεί να μετακινείται έως ενός σημείου με το αυτοκίνητο και μετά θα χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ποδήλατο για να φθάσει στο χώρο εργασίας του ή σε οποιονδήποτε άλλο προορισμό. Το 208 Urb είναι ένα πρωτότυπο για την έκθεση αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, όμως αποτελεί μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους ζουν και εργάζονται στα σύγχρονα αστικά κέντρα.

Πρεμιέρα στην πόλη της Βραζιλίας έκανε και ένα άλλο πρωτότυπο που βασίζεται στο σουπερμίνι της Peugeot, το 208 Natural που φέρει ανανεώσιμα υλικά. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της γαλλικής μάρκας με τη βραζιλιάνικη εταιρεία αεροναυπηγικής Embraer και περισσότερα σχετικά μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement