Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Saleen 351 με 700 άλογα!

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Saleen 351 με 700 άλογα!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Saleen 351 με 700 άλογα!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία από τις… υποσχέσεις που δόθηκαν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες αφορούσε στο νέο μοντέλο της Saleen. Η “351 Mustang” αποκαλύφθηκε σε ψηφιακά και άφησε υποσχέσεις ενόψει της “με λαμαρίνα και λάστιχο” αποκάλυψης της. Πρόκειται για μία δυναμική επιστροφή μετά από 13 χρόνια και φαίνεται πως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αριθμός αποδεικνύεται γούρικος. Τουλάχιστον για τους λάτρεις της αυτοκίνησης αφού η 351 αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα δημιουργία, μίας εταιρείας που μας έχει κακομάθει στο παρελθόν με τις αναβαθμίσεις της στα μοντέλα της Ford.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα της προέρχεται από το μέγεθος του V8 (σε κυβικές ίντσες) που κρύβει 700 άλογα κάτω από το καπό. Συνοδεύεται από ένα υπέρ-τροδοφότη κατασκευασμένο από την εταιρεία με έδρα στο Μίσιγκαν, μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ επειδή εκτός από την επιτάχυνση, σημασία έχει να μπορείς και να σταματήσεις, το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δίσκους-φύλακες αγγέλους 15 ιντσών!

Όπως είπαμε, ακόμα δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία του επίσημου λανσαρίσματος της 351, αναμένουμε λοιπόν το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, μήπως και δούμε/μάθουμε κάτι περισσότερο.
[nggallery id=1190]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)