Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Renault CLIO: Με όφελος έως 2.500€ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%

Ελλάδα 7:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault CLIO: Με όφελος έως 2.500€ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Renault CLIO: Με όφελος έως 2.500€ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Renault CLIO συμπλήρωσε 30 χρόνια τεχνολογικής και αισθητικής υπεροχής, με τη νέα, 5η γενιά του να αποτελεί κορύφωση των προσπαθειών της γαλλικής μάρκας να προσφέρει το τέλειο αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

Μόνο τυχαία δεν έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο Best Seller, καθώς, έχοντας κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη, ασχέτως κατηγορίας, έχει πλέον κατακτήσει και το ελληνικό κοινό!

Το νέο Renault CLIO αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και συναρπαστική πρόταση της κατηγορίας του και όχι μόνο!

Advertisement
Advertisement

Τα «όπλα» του έναντι του ανταγωνισμού είναι η ώριμη και παράλληλα εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η παραδοσιακή για Renault άνεση υψηλού επιπέδου, ο hi-tech εξοπλισμός συνδεσιμότητας (οθόνη αφής τύπου tablet έως 9,3’’ με over the air updates), τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που το καθιστούν ως το πιο εξελιγμένο μοντέλο της κατηγορίας του και ως προέκταση αυτού, η σφραγίδα του Best in Class μοντέλου στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP! Εκεί όπου το νέο CLIO έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων!

Όμως, όσο ελκυστικό κι αν φαντάζει το προαναφερθέν πακέτο, οι λόγοι για τους οποίους το Renault CLIO πρωταγωνιστεί δεν σταματούν εκεί. Το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο βασίζεται σε τελείως νέα πλατφόρμα, που του επιτρέπει να είναι διασυνδεδεμένο, να ανοίξει το δρόμο για την αυτόνομη οδήγηση με το Σύστημα Highway & Traffic Jam Companion, αλλά και να αποτελέσει το πρώτο υβριδικό μοντέλο του Groupe Renault, με την νέα full Hybrid έκδοσή του.

Advertisement

Το νέο Renault CLIO διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 SCe 75hp, 1.0 TCe 90hp με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου(1.0 TCe 100 LPG) αλλά και Hybrid (140hp) με αυτόματο κιβώτιο multi-mode. Χάρη στο νέο υβριδικό σύστημα κίνησης, το νέο Renault CLIO Hybrid συνδυάζει την οδηγική ευχαρίστηση με μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση. Αποτέλεσμα: ηλεκτρική εκκίνηση, βελτιστοποιημένη ηλεκτρική οδήγηση για πάνω από το 80% των αστικών διαδρομών και μια αθόρυβη, συναρπαστική, ηλεκτρική εμπειρία.

Advertisement

Ξέρουμε πως τραβήξαμε την προσοχή σας από τη πρώτη κιόλας παράγραφο, ενδεχομένως σας πείσαμε από την επόμενη να δείτε περισσότερα για το νέο CLIO και μάλλον στην πορεία καταλάβατε πως πρόκειται για ένα μοντέλο που πρέπει να βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές σας.

Ακολουθούν όμως μερικοί επιπλέον λόγοι, που θα σας οδηγήσουν, από σήμερα κιόλας, να επισκεφτείτε μία έκθεση της Renault. Βλέπετε η γαλλική εταιρεία προσφέρει το νέο CLIO με:

– Επιπλέον έκπτωση στον πελάτη
– Δωρεάν την αξία του μεταλλικού χρώματος
– Επιδότηση Ανταλλαγής
– Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 km)
– Δωρεάν ασφάλιση ΜΙΝΕΤΤΑ για 6 μήνες
– Δωρεάν Οδική Βοήθεια για 3 χρόνια

Advertisement

Renault-Clio-E-TECH-2020-B1000x600

Συνολικά δηλαδή, ως άθροισμα των παραπάνω προσφορών, το συνολικό όφελος για εσάς που ήδη φαντάζεστε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού του νέου CLIO, ξεπερνάει τα 2.500 ευρώ!

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως οι περισσότερες εκδόσεις του CLIO έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ για να διευκολυνθείτε στη διαδικασία απόκτησης του απόλυτου Best Seller, υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακό, επιδοτούμενο επιτόκιο 3,9%!

Χρειάζεστε περισσότερους λόγους να σπεύσετε να δείτε από κοντά το νέο Renault CLIO;