Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Leon Cupra!

Ελλάδα 23:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Leon Cupra!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Leon Cupra!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες του νέου καυτού hatch της Seat και το NewsAuto.gr τις παρουσιάζει μία ημέρα πριν τις ανακοινώσεις από την ισπανική μάρκα. Το Leon Cupra θα κυκλοφορήσει τόσο σε τρίθυρο όσο και σε πεντάθυρο αμάξωμα, έχοντας το 2λιτρο TSI κάτω από το καπό του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχύ ανέρχεται σε 280 PS, σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή του Golf GTI και κατά 20 PS χαμηλότερη από τα Golf R και Audi S3.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, το Leon Cupra ξεχωρίζει από το διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα, τους μεγαλύτερους τροχούς 19 ιντσών, τον πίσω διαχύτη και τη διπλή οβάλ απόληξη της εξάτμισης. Στην καμπίνα των επιβατών παρατηρούμε τις δερμάτινες επενδύσεις σε διχρωμία άσπρου-μαύρου, το sport τιμόνι με επίπεδο το κάτω μέρος της στεφάνης του, τα αλουμινένια πεντάλ.

Η κίνηση περνά στους μπροστινούς τροχούς, ενώ ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα ρύθμισης της ανάρτησης Dynamic Chassis Control. Ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις θέσεις λειτουργίας (Normal, Sport και Cupra), με την τελευταία να είναι ιδανική για track days.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, γιατί μέσα στην Τετάρτη 8/1 θα ακούσουμε νέα από τη Seat.