Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το GT-R Nismo!

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα στο NewsAuto: Το GT-R Nismo!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το GT-R Nismo!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η κορυφαία έκδοση του supercar της Nissan, μετά τη «φροντίδα» από τη Nismo. Το αυτοκίνητο θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου στην έκθεση του Τόκιο και οι πωλήσεις του αναμένεται να αρχίσουν από την Ιαπωνία το πρώτο τρίμηνο του 2014. Το NewsAuto.gr έχει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες αλλά και λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ιαπωνικού supercar.

Advertisement
Advertisement

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Ιούνιο, o 3.8 V6 με διπλό turbo έχει αναβαθμιστεί ώστε να αποδίδει κοντά στα 600 PS και συγκεκριμένα 595 PS, ενώ η ροπή θα ξεπερνά τα 66 kgm! Όσο για το χρόνο στον οποίο θα ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100, εκτιμάται κάτω από τα 2,5 sec.

Για αισθητικούς και όχι μόνο λόγους, το GT-R Nismo φέρει μεγαλύτερη σταθερή πίσω αεροτομή (για αύξηση της κάθετης δύναμης), διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης, διαφορετικές ζάντες, κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και το πλάι του αμαξώματος.

Η έκδοση Nismo έχει προσανατολισμό την πίστα και έχουν ρυθμιστεί ανάλογα οι αναρτήσεις, με πιο σκληρά ελατήρια και αμορτισέρ. Τοποθετήθηκαν επίσης πιο παχιές αντιστρεπτικές ράβδοι. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση έχει τρεις θέσεις: Track, Race, Race +.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, εδώ όπου αποκαλύπτονται όλα τα νέα αυτοκίνητα.