Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Οι Boxster και Cayman GTS!

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτα στο NewsAuto: Οι Boxster και Cayman GTS!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Οι Boxster και Cayman GTS!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα μήνα πριν κάνουν πρεμιέρα στην έκθεση του Πεκίνου, τα νέα μοντέλα της Porsche αποκαλύπτονται στο διαδίκτυο. Για πρώτη φορά, η Boxster και η Cayman θα προσφέρονται και ως GTS. Για να ξεχωρίζουν από τις απλές εκδόσεις, φέρουν σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός και το πίσω μέρος, φώτα Bi-XenonTM στο στάνταρ εξοπλισμό, τροχούς 20 ιντσών από την Carrera S και μαύρες απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι δύο νέες GTS εφοδιάζονται με τον 6κύλινδρο boxer των 3,4 lt., ο οποίος αποδίδει επιπλέον 15 PS σε σχέση με τις εκδόσεις S. Έτσι η μέγιστη ισχύς ανεβαίνει στα 330 PS για την Boxster GTS και τα 340 PS για την Cayman GTS. Ομοίως ανέβηκαν και οι τιμές της ροπής: 37,7 kgm για την Boxster GTS και 38,7 kgm για την Cayman GTS.

Το πακέτο Sport Chrono ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και συνδυάζεται είτε με το 6τάχυτο μηχανικό είτε με το προαιρετικό διπλού συμπλέκτη PDK, 7 σχέσεων. Με το PDK και ενεργοποιημένο το κουμπί Sport Plus, η Boxster GTS επιταχύνει στα 100 km/h σε 4,7 sec και η Cayman GTS σε 4,6 sec. Η τελική ταχύτητα είναι 281 km/h για την Boxster GTS και 285 km/h για την Cayman GTS (με μηχανικό κιβώτιο και στις δύο περιπτώσεις). Το ρυθμιζόμενο πλαίσιο PASM επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα στη sport συμπεριφορά για φιδίσιες διαδρομές ή την άνεση για μακρινά ταξίδια.

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα των Boxster και Cayman GTS θα γίνει τον Μάιο, με τις τιμές στην αγορά της Γερμανίας να αρχίζουν από τα 69.949 ευρώ για την Boxster GTS και τα 73.757 ευρώ για την Cayman GTS.