ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το Seat Ateca X-Perience (updated)

Ελλάδα 21:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα για το Seat Ateca X-Perience (updated)

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το Seat Ateca X-Perience (updated)

ΝΕΑ

Το μοντέλο που αναμένεται να κλέψει την παράσταση στο περίπτερο της Seat στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016 που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την πρώτη Οκτωβρίου, είναι αναμφίβολα το Ateca X-Perience.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Πρόκειται για την πιο… περιπετειώδη και με εκτός δρόμου ανησυχίες έκδοση του πρώτου SUV στην ιστορία της μάρκας. Eίναι άλλωστε χαρακτηριστικά τα λόγια του αντιπροέδρου Έρευνας και Εξέλιξης της ισπανικής μάρκας, Dr. Matthias Rabe: «Με αυτό το μοντέλο μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά απ’ ότι με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο μας. Ο πελάτης μας μπορεί να κάνει το ένα βήμα παραπέρα, να ζήσει περιπέτειες».

ATECA-Xperience-d640

Advertisement
Advertisement

Το Ateca X-Perience διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ειδική ρύθμιση ανάρτησης, ελαστικά all-road, νέους προφυλακτήρες, ανθεκτικό χρώμα βαφής, ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κινητήρα 2.0 TDI 190 αλόγων, 7-τάχυτο κιβώτιο DSG με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, σύστημα 4Drive με συμπλέκτη Haldex και προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης XDS.

Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με πληθώρα συστημάτων στον τομέα του infotainment, με το τελευταίας γενιάς Easy Connect infotainment system, SEAT Full Link, Media System Plus με οθόνη 8 ιντσών, Connectivity Box που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση Smartphone και το αποκλειστικό SEAT ConnectApp.

Advertisement

Όσο για το χρώμα του, θα κυκλοφορήσει σε green matt γιατί σύμφωνα με τον διευθυντή σχεδιασμού της μάρκας, Alejandro Mesonero-Romanos: «…είναι ένα φυσικό χρώμα που προσφέρεται και ως ‘καμουφλάζ’».

Advertisement

ATECA-Xperience-b640