Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πως θα είναι το επόμενο Volvo S60;

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το επόμενο Volvo S60;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πως θα είναι το επόμενο Volvo S60;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην επικείμενη 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Volvo θα παρουσιάσει επίσημα το νέο V60 (δείτε το από σήμερα, πατώντας εδώ).. Όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική της φετινή πρεμιέρα αφού το καλοκαίρι θα δούμε και το «συγγενικό» S60.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η παρουσίαση αυτού θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Θα πατάει και αυτό στην πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture) ενώ θα εφοδιάζεται με ήδη γνωστά κινητήρια σύνολα βενζίνης και πετρελαίου αλλά θα έχει και υβριδικές εκδόσεις.

Ακόμα είναι νωρίς για να αρχίσουν οι Σουηδοί τις αποκαλύψεις ή ακόμα και το παιχνίδι των teasers, οπότε προς το παρόν παίρνουμε ιδέες από τη φαντασία ανεξάρτητων σχεδιαστών όπως ο Βραζιλιάνος Kleber Silva.

Advertisement
Advertisement

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής από το Σάο Πάουλο που όπως μπορείτε να δείτε εδώ είναι αρκετά δραστήριος παρουσιάζοντας δικές του ερμηνείες σε δημοφιλή μοντέλα, μας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για το τι θα δούμε το καλοκαίρι από τη Volvo.

Ένα καλαίσθητο σεντάν που θα υιοθετεί –όπως αναμένεται άλλωστε- σε μεγάλο βαθμό τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της σουηδικής μάρκας. Μένει να δούμε κατά πόσο θα πέσει μέσα στην σχεδιαστική πρόβλεψή του!

volvo-s60-render-by-klebersilva-b640