Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo TGI: Κάνεις μαζί του 100km με 2,90 ευρώ!

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Polo TGI: Κάνεις μαζί του 100km με 2,90 ευρώ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo TGI: Κάνεις μαζί του 100km με 2,90 ευρώ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία άκρως οικονομική στη χρήση επιλογή έχουν πλέον οι επίδοξοι αγοραστές του Volkswagen Polo!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το Polo TGI, που χρησιμοποιεί την υψηλή ενεργειακή πυκνότητα του φυσικού αερίου για άκρως αποδοτικά και οικονομικά ταξίδια. Η χρήση φυσικού αερίου μειώνει την κατανάλωση και έχει θετική επίδραση και στις εκπομπές ρύπων. Κοινώς, είναι το κατάλληλο σύστημα κίνησης, αν σας αρέσει η οδήγηση και κάνετε πολλά χιλιόμετρα.

Ο TGI είναι ένας δυναμικός και φιλικός προς το περιβάλλον, εναλλακτικός κινητήρας και μπορεί να λειτουργεί με φυσικό αέριο. Το Polo με την εν λόγω μονάδα είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με οικονομικό φυσικό αέριο (CNG).

Advertisement
Advertisement

Οι 3 δεξαμενές φυσικού αερίου, οι οποίες έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης 14,2 kg καυσίμου, είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και είναι πλήρως καλυμμένες σε ειδικό χώρο. Συμπληρωματικά και για υποστηρικτική χρήση, υπάρχει και ένα μικρότερο ρεζερβουάρ βενζίνης, χωρητικότητας 9 lt.

Με γεμάτα και τα τρία ρεζερβουάρ φυσικού αερίου, μπορείτε να εξασφαλίσετε συνολική αυτονομία που σύμφωνα με τη Volkswagen φτάνει έως 430 km! Με το κόστος για να γεμίσουν να υπολογίζεται περίπου στα 12,6€, το κόστος κίνησης υπολογίζεται στην εντυπωσιακή τιμή των 2,9€/100km!

Advertisement

Κι όλα αυτά σε ένα σύγχρονο όχημα, με έντονες και κομψές γραμμές, που συνδυάζει τέλεια το design με τη λειτουργικότητα. Ο νέος σχεδιασμός του Polo TGI θέτει νέα πρότυπα. Το πρώτο που τραβά το βλέμμα είναι η τοξοειδής γραμμή σχεδίασης «tornado» που ξεκινά από τα εμπρός φτερά και διασχίζει τις δύο πλευρές, καταλήγοντας να δεσπόζει πάνω από την πόρτα του χώρου απο­σκευών. Έτσι δημιουργείται ένα σαφές περίγραμμα που τονίζει τον μοντέρνο δυναμισμό του μοντέλου. Εκτός από τους νέους εμπρός προβολείς και τα νέα φώτα πίσω, περιλαμβάνονται επίσης φώτα ημέρας LED με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, LED Πινακίδα κυκλοφορίας πίσω με φωτισμό LED.

Advertisement

Επιπλέον η  έκδοση Polo TGI περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου “Seyne” διαστάσεων  5,5J x 15, καθώς και προφυλακτήρες, καλύμματα καθρεφτών, θυρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος και διακοσμητικά χρωμίου στην εμπρός μάσκα. Οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης.

Περνώντας στον εσωτερικό κόσμο, η νέα γενιά του Polo είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, εξασφαλίζοντας περισσότερο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια του οδηγού, του συνοδηγού και των πίσω επιβατών. Παράλληλα, στο εξοπλισμό του Polo TGI περιλαμβάνονται νέες διακοσμητικές επενδύσεις στο ταμπλό, στο πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας και στα πάνελ των εμπρός θυρών.

Advertisement

Έχετε πολλές αποσκευές; Κανένα πρόβλημα χάρη στον διαθέσιμο χώρο του νέου PoloTGI,όπου ξεκινάει από 251 lt και φθάνει τα 1,025 lt. Επίσης, περιλαμβάνει το μεταβαλλόμενο δάπεδο του χώρου αποσκευών στον βασικό εξοπλισμό. Σε συνδυασμό με την ασύμμετρα διαιρούμενη και αναδιπλούμενη πλάτη των πίσω καθισμάτων μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα μεγάλες σε όγκο ή  σε μήκος αποσκευές. Το ηχοσύστημα «Composition Colour», το σύστημα κλιματισμού (Climatic), το πολυλειτουργικό τιμόνι, εξασφαλίζουν τέλειο ήχο και ευχάριστο κλίμα στο εσωτερικό, όλο τον χρόνο.

Παράλληλα, στο Polo TGI, η ασφάλειά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Το σύστημα επιτήρησης χώρου εμπρός Front Assist με City Emergency Braking και λειτουργία αναγνώρισης πεζών, που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό, βοηθά στον εντοπισμό κρίσιμων περιστάσεων και σε περίπτωση ανάγκης επεμβαίνει μειώνοντας την απόσταση ακινητοποίησης. Οι αερόσακοι κεφαλής για τους επιβάτες εμπρός και πίσω προσφέρουν περισσότερη προστασία.

Κοινώς, το νέο Polo TGI τα έχει… όλα. Εξαιρετικά χαμηλό κόστος μετακίνησης, επαρκή αυτονομία, πλήρη τεχνολογία, καλαίσθητο design και ικανοποιητικούς χώρους. Χρειάζεστε κάτι περισσότερο;