Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πάμε Κύθνο με το νέο PEUGEOT 208 από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάμε Κύθνο με το νέο PEUGEOT 208 από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πάμε Κύθνο με το νέο PEUGEOT 208 από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανακαλύπτουμε την Κύθνο, το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας, πίσω από το τιμόνι του απολαυστικού PEUGEOT 208, του best-seller supermini της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ.

Advertisement
Advertisement

Κύθνος, ο κυκλαδίτικος παράδεισος που θα σας κερδίσει με την αυθεντικότητα και τη φυσική ομορφιά του. Μόλις δύο ώρες μακριά από το λιμάνι του Λαυρίου και τρεις από το λιμάνι του Πειραιά, αποτελεί την τέλεια πρόταση για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό σαββατοκύριακο ή για last minute διακοπές με την παρέα σας. Αφήστε πίσω στη μεγάλη πόλη κάθε σας έγνοια, πείτε «au revoir» στους συναδέλφους σας στο γραφείο και ετοιμαστείτε για να εξερευνήσετε το νησί, απ’ άκρη σ’ άκρη, με το νέο PEUGEOT 208 Allure 1.2 Puretech από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε, την πρώτη σε πωλήσεις αντιπροσωπεία εταιρικών και επιβατικών αυτοκινήτων PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα.

Το PEUGEOT 208 Allure 1.2 Puretech είναι ιδανικό και για τις διακοπές σας!

Το PEUGEOT 208 Allure 1.2 Puretech

Κάθε ταξίδι, ακόμα και ένα κοντινό όπως στο νησί της Κύθνου, απαιτεί πάνω απ’ όλα την καλή σας διάθεση, αλλά και ένα αξιόπιστο όχημα που θα σας χαρίσει τις πιο απολαυστικές on the road στιγμές. Το νέο PEUGEOT 208 με τον κινητήρα βενζίνης Puretech 1.2 στους 100 ίππους αποτελεί αναμφίβολα την ιδανική επιλογή. Πανέμορφο, πανίσχυρο και ικανό τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, θα ταξιδέψει με άνεση έως και 4 άτομα, φιλοξενώντας τις αποσκευές τους στο πορτπαγκάζ των 309 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το μοντέλο θα το ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά, όπως εξάλλου και την Κύθνο! Η νεανική σπορ εμφάνισή του υπογραμμίζονται εμφατικά από την επιβλητική μάσκα, το μακρύ καπό και τις γοητευτικές καμπύλες. Χάρη στα φωτεινά και αυθεντικά χρώματα του αμαξώματός του, όπως το κόκκινο μεταλλικό της δοκιμής, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Η έντονη προσωπικότητά του πλαισιώνεται από την εντυπωσιακή πανοραμική ηλιοροφή του που γεμίζει με φως και αέρα το εσωτερικό του.


Η i-Cockpit εμπειρία κυριαρχεί στο εσωτερικό

Εντός του νέου PEUGEOT 208 Allure 1.2 Puretech κυριαρχεί η μοντέρνα premium αισθητική του σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές του καινοτομίες. Το νέο i-Cockpit του με τον 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων και φυσικά τη μεγάλη ευανάγνωστη infotainment οθόνη αφής 10’’ με navigation θα σας καθοδηγήσει με ακρίβεια έως και τον προορισμό σας.

Advertisement

PEUGEOT 208 Allure 1.2 Puretech: Συνδυασμός στιλ και ουσίας
Όπως και εσείς θα διαπιστώσετε κλείνοντας το δικό σας test – drive με το PEUGEOT 208 Allure 1.2 Puretech στην PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο που προσφέρει μία fun-to-drive εμπειρία τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Η ανάρτησή του είναι εξαιρετικά ικανή στο να απορροφά τους κραδασμούς από τις ανωμαλίες των δρόμων του νησιού, χαρίζοντάς σας κορυφαία άνεση. Στις στροφές, το αμάξωμα του PEUGEOT 208 μοιάζει βιδωμένο στην άσφαλτο, χωρίς να αποκλίνει στο ελάχιστο από την πορεία του. Το δε μικρό τιμόνι του i-Cockpit σου εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια και αμεσότητα από τα μοντέλα της κατηγορίας του.

Ο 1.2 PureΤech κινητήρας του μοντέλου αποδίδει 100 ίππους στις 5.500 σ.α.λ., με τη ροπή του να φτάνει τα 205 Nm, από τις 1.750 σ.α.λ. και την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 188 χλμ./ώρα. Εξαιρετική είναι και η κλιμάκωση του χειροκίνητου 6τάχυτου κιβωτίου, με τα 100 χλμ./ώρα από στάση να επιτυγχάνονται σε 9,9 δλ. Σε επίπεδο κατανάλωσης και εκπομπών CO2, οι τιμές ανέρχονται σε 5,3 λτ./100 χλμ. και 118 γρ./χλμ αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο της δοκιμής μας δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.

Advertisement

Εξερευνώντας την Κύθνο και τις ομορφιές της
Για να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κύθνο, χρειάζεστε οπωσδήποτε το κατάλληλο αυτοκίνητο. Μπείτε λοιπόν κι εσείς, έστω και νοητά, στο αμάξι της δοκιμής μας, το νέο PEUGEOT 208 Allure 1.2 Puretech και ελάτε να ανακαλύψουμε τους γραφικούς οικισμούς της, μερικές από τις καλύτερες παραλίες της και διάφορα top αξιοθέατά της.

>> Οι οικισμοί της Κύθνου

Πανοραμική Άποψη της Κανάλας

Το πλοίο της γραμμής θα σας αφήσει στο λιμάνι του Μέριχα, έναν πανέμορφο γραφικό οικισμό γεμάτο λευκά σπιτάκια με μπλε παράθυρα που θυμίζουν ξεκάθαρα Κυκλάδες! Δύο από τα χωριά της Κύθνου που πρέπει να επισκεφτείτε είναι η Χώρα ή αλλιώς Μεσσαριά, αλλά και η Δρυοπίδα, γνωστή και ως Σύλλακα. Ο οικισμός που έκλεψε τις δικές μας εντυπώσεις κατά το οδοιπορικό μας στο νησί με το PEUGEOT 208 είναι τα Λουτρά με τις περίφημες θερμές ιαματικές πηγές τους. Μην παραλείψετε επίσης να φτάσετε ως την Κανάλα, με την περίφημη εκκλησία της Παναγιάς Κανάλας.

Advertisement

>> Οι παραλίες της Κύθνου

Η πανέμορφη παραλία Απόκρουση

Οι καταγάλανες, αμμουδερές και πεντακάθαρες παραλίες της Κύθνου θα γίνουν σίγουρα οι αγαπημένες σας. Η πρώτη επιλογή μας είναι η περίφημη Απόκρουση, η οποία βρίσκεται μέσα σε ένα κλειστό κόλπο που την προστατεύει από τους ανέμους. Εξαιρετικές επιλογές για βουτιές είναι επίσης η παραλία Κολώνα με το παραμυθένιο φυσικό τοπίο, η ανερχόμενη Αγία Ειρήνη που βρίσκεται στον κόλπο τον Λουτρών, αλλά και η απομακρυσμένη Γαϊδουρόμαντρα στη νοτιοανατολική Κύθνο.

>> Διασκέδαση στην Κύθνο

Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια της Κύθνου

Η διασκέδαση στην Κύθνο έχει πολλές όψεις! Στα εστιατόριά της θα γευτείτε μοναδικές γεύσεις όπως το σφουγγάτο. Πρόκειται για μικρές αφράτες και τραγανές τυρομπουκίτσες από ντόπιο ανάλατο τυρί. Το βράδυ, η διασκέδαση κινείται σε lounge ρυθμούς στα café – bar του Μέριχα και της Χώρας. Αν πάλι αναζητάτε το κάτι διαφορετικό, μπορείτε να αφήσετε για λίγο το αυτοκίνητο και να ξεκινήσετε trekking στα περίφημα μονοπάτια της που βρίσκονται κατά μήκος της και ξεπερνούν σε έκταση τα 100 χλμ. Οι πεζοπορικές διαδρομές που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι από Χώρα έως Λουτρά και από Απόκρουση έως Κολώνα.

Οδηγήστε το νέο PEUGEOT 208 στην ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Η ζωή στις διακοπές, όπως και η ζωή στην πόλη, απαιτεί το ιδανικό supermini αυτοκίνητο που δεν είναι άλλο από το νέο PEUGEOT 208. Η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, o πρώτος σε πωλήσεις επιβατικών και εταιρικών αυτοκινήτων του δικτύου PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, σας περιμένει για να σας προσφέρει το μοντέλο στην έκδοση, την τιμή και με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησης της αρεσκείας σας, με δυνατότητα αγοράς ή leasing. Η εμπειρία των ανθρώπων της σε συνδυασμό με το πάθος τους για το αυτοκίνητο αποτελούν την εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Επισκεφθείτε σήμερα την κοντινότερή σας κάθετη μονάδα PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ ή κλείστε test drive εδώ.

PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ | Κάθετες Μονάδες (Αντιπροσωπεία PEUGEOT– Service – Ανταλλακτικά)
Αγία Παρασκευή | Λ. Μεσογείων 421 | Τηλέφωνο: 210 60 18 400
Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002
www.gallo.gr

Μπείτε κι εσείς στον συναρπαστικό κόσμο της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.