Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H νέα εμφάνιση του Kia Soul

Ελλάδα 20:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα εμφάνιση του Kia Soul

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H νέα εμφάνιση του Kia Soul

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εκτός από το εντυπωσιακό Niro Concept, η Kia έχει άλλη μία πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη, αυτή του νέου ευρωπαϊκού Soul! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η πλήρης εικόνα του αποκαλύπτεται πρώτη φορά καθώς στη φωτογραφία που οι Κορεάτες είχαν δημοσιεύσει ως πρόγευση στις 16 Αυγούστου, φαινόταν μόνο το πρόσθιο και το πλαϊνό μέρος.

Τετραγωνο-ποιημένο και πάλι αλλά πιο σύγχρονο σε σχεδιασμό, με διαφορές στα σημεία (φωτιστικά σώματα, πλαστικά προστατευτικά) σε σχέση με το… ξαδερφάκι στην Αμερική. Οι όποιες αλλαγές σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά, βασίζονται όπως λένε στην ΚIA, στο πρωτότυπο Track’ster που είχαμε δει πέρυσι.

Όπως όλα τα μοντέλα της γκάμας στην εποχή… Πέτερ Σράιερ, απέκτησε κι αυτό περισσότερο στιλ και παρά τον οικογενειακό χαρακτήρα του, ίσως να μπορέσει να προσελκύσει νέο κοινό.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Soul είναι στημένο πάνω σε νέα πλατφόρμα που σύμφωνα με την Κia προσφέρει αυξημένη στρεπτική ακαμψία κατά 28,7%, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Το μεταξόνιο του Soul έχει αυξηθεί κατά 2 cm στα 2,57 m και σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο πλάτος (στα 1,8 m πλέον) συμβάλλει στη δημιουργία πιο ευρύχωρου εσωτερικού. Για παράδειγμα ο χώρος αποσκευών, έχει αυξηθεί στα 354 λίτρα.

Όσο για τα κινητήρια σύνολα, οι πελάτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στους αναβαθμισμένους 1.6 lt GDI βενζίνης και τον επίσης 1.6 lt CRDi πετρελαίου.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν την Άνοιξη, θα προσφέρεται σε 11 διαφορετικά χρώματα, καθώς και με τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές για τη οροφή του.
[nggallery id=2984]