Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η πρώτη εικόνα της νέας ανοιχτής Camaro

Ελλάδα 6:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώτη εικόνα της νέας ανοιχτής Camaro

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η πρώτη εικόνα της νέας ανοιχτής Camaro

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Είκοσι ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η νέα ανοιχτή έκδοση της Camaro αποκαλύπτεται! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης που λαμβάνει χώρα για 65η φορά, η Chevrolet παρουσιάζει για πρώτη φορά παγκοσμίως την Convertible και για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους την αντίστοιχη coupe εκδοχή.

Οι σχεδιαστικές πινελιές αναβάθμισης είναι ίδιες, με ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, ειδικά τη γρίλια (που έχει μεγαλύτερο κάτω μέρος και μικρότερο πάνω μέρος) και τα φωτιστικά σώματα καθώς και μεγαλύτερους αεραγωγούς. Αντίστοιχες αλλαγές και στα πίσω φωτιστικά σώματα και το διαχύτη.

Στο εσωτερικό η επτά ιντσών οθόνη αφής αποτελεί ιδανικό τρόπο εκμετάλλευσης του συστήματος infotainment MyLink.

Advertisement
Advertisement

“Η Camaro συνδεόταν πάντα με τις υψηλές επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση, στοιχεία που περήφανα θεωρούμε πως αντιπροσωπεύουν πλήρως η νέες coupe και convertible εκδοχές. Παράλληλα ενσωματώνουν νέα προηγμένης τεχνολογίας βοηθήματα που προσφέρουν περισσότερη άνεση”, αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση ο πρόεδρος της Chevrolet Ευρώπης, Δρ. Τόμας Σεντραν.

Οι σχεδιαστές της αμερικανικής εταιρείας δούλεψαν πολύ πάνω στον τομέα της αεροδυναμικής με διπλό στόχο: την επαρκή ψύξη και την αυξημένη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός V8 χωρητικότητας 6.2 lt κινητήρας που συνεργάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Στην πρώτη, τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 5.2 sec για τη coupe και 5.2 sec για την Convertible, με τον κινητήρα να αποδίδει 438 PS στις 5.900 rpm, με τη μέγιστη τιμή της ροπής να ορίζεται στα 58 kgm.

Advertisement

Στη Γερμανία, οι τιμές απόκτησης της νέας Camaro είναι στα €39.990 για την coupe και τα €44,990 για την ανοιχτή της έκδοση.