Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Impreza σε sedan και 5θυρο αμάξωμα

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Impreza σε sedan και 5θυρο αμάξωμα

ΝΕΑ

Το νέο Impreza σε sedan και 5θυρο αμάξωμα

ΝΕΑ

Εξέπληξε τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου αλλά και το κοινό η Subaru στη Νέα Υόρκη, παρουσιάζοντας δύο εκδόσεις αμαξώματος του Impreza νέας γενιάς. Είναι τα πρώτα αυτοκίνητα που βασίζονται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της ιαπωνικής μάρκας, η οποία υπόσχεται βελτίωση στην άνεση και την οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Επιλέγοντας μία πιο συντηρητική προσέγγιση συγκριτικά με το πρωτότυπο Impreza, οι σχεδιαστές της Subaru θέλησαν προφανώς να διατηρήσουν τη… συγγενική σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Το Impreza sedan έχει μήκος 4,62 m., ενώ το 5θυρο (που θυμίζει περισσότερο station wagon με τις ράγες οροφής) φθάνει τα 4,46 m. Τα αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν είναι αμερικάνικων προδιαγραφών, ενώ οι ευρωπαϊκές εκδόσεις αναμένεται να έχουν μικρές αισθητικές αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Στάνταρ για τις ΗΠΑ είναι το 2λιτρος boxer με τους 152 ίππους, το κιβώτιο CVT Lineartronic και η τετρακίνηση Symmetrical AWD. Και βέβαια, στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα EyeSight που ανιχνεύει κινδύνους και φρενάρει αυτόματο το Impreza. Στην Ευρώπη, το νέο compact της Subaru θα κυκλοφορήσει βέβαια και με μικρότερου κυβισμού κινητήρες. Αναβαθμισμένη είναι η εικόνα στην καμπίνα των επιβατών, με ποιοτικότερα υλικά και πλουσιότερο εξοπλισμό. Το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής 8 ιντσών υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto.