Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα έκδοση για την Panamera

Ελλάδα 5:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση για την Panamera

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα έκδοση για την Panamera

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τον Ιούνιο θα λανσαριστεί και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού η Panamera Edition, μία πλούσια έκδοση του τετράθυρου GT. Θα είναι διαθέσιμη σε τρεις παραλλαγές κινητήρα-μετάδοσης, σε τιμές που στη Γερμανία θα αρχίζουν από τα 86.490 ευρώ. Με τον 3.6 βενζίνης που αποδίδει 310 PS, η Panamera Edition θα κυκλοφορήσει τόσο με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και με τετρακίνηση. Αντίθετα, η Panamera Diesel Edition – με το 3λιτρο σύνολο των 300 ίππων – θα είναι διαθέσιμη μόνο ως πισωκίνητη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Την αποστολή να τη διαφοροποιήσουν από τις απλές εκδόσεις της Panamera… αναλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως τα μαύρα πλαίσια των παραθύρων ή οι 19άρες ζάντες αλουμινίου. Στην καμπίνα των επιβατών εντοπίζουμε τη διχρωμία μπεζ-μαύρου στις δερμάτινες επενδύσεις, τιμόνι Sport Design, μαρσπιέ όπου αναγράφεται η λέξη «Edition» κ.α. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται ηχοσύστημα της Bose με 14 ηχεία.

Το 2014 η Porsche παρέδωσε στους πελάτες της 24.864 Panamera. Η σημαντικότερη αγορά ήταν αυτή της Κίνας, με τις πωλήσεις της να φθάνουν τις 9.250 μονάδες.

Advertisement
Advertisement