Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

MINI HOT DAYS στην Σπανός Α.Ε.

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MINI HOT DAYS στην Σπανός Α.Ε.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

MINI HOT DAYS στην Σπανός Α.Ε.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι MINI Hot Days ανεβάζουν τον υδράργυρο στα ύψη στα μέσα του καλοκαιριού και προσφέρουν στο κοινό “καυτές” προτάσεις σε τιμές έκπληξη με το όφελος να φτάνει έως και τα 5.000 ευρώ. Γνωρίστε τις από κοντά στον επίσημο συνεργάτη της MINI, Σπανός Α.Ε.

Advertisement
Advertisement

 

Οι φίλοι της MINI μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές προσφορές στα μέσα του καλοκαιριού με τις MINI HOT DAYS να κάνουν την απόκτηση των διάσημων μοντέλων της βρετανικής εταιρίας κάτι παραπάνω από δελεαστική ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Advertisement
Advertisement

Οι “Καυτές” καλοκαιρινές προτάσεις της MINI έρχονται σε τιμές έκπληξη για έναν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων μοντέλων τα οποία μπορείτε να κάνετε δικά σας στην Σπανός Α.Ε. επίσημο συνεργάτη της βρετανικής εταιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ετοιμοπαράδοτο ΜΙΝΙ με όφελος έως και 5.000 ευρώ και προνομιακό επιτόκιο 2,9% με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL IN MINI της MINI Financial Services.

Advertisement

Η προσφορά των MINI HOT DAYS που βάζει φωτιά στο καλοκαίρι σας ισχύει μόνο για λίγες ημέρες και για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων που θα ταξινομηθούν έως και τις 30 Αυγούστου.

Advertisement

Το κλασικό τρίθυρο MINI, η πεντάθυρη έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου, το MINI Cabrio, το κομψό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα πρακτικό Clubman και φυσικά το 4κίνητο και πιο περιπετειώδες Countryman σε περιμένουν να τα γνωρίσεις από κοντά στην Σπανός Α.Ε. και να βρεις και εσύ το MINI που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σου ανάγκες και γούστο.

Η εξαιρετική εμπορική πορεία που έχει η ΜΙΝΙ στην ελληνική αγορά συνεχίζεται και το 2019 με 875 συνολικές ταξινομήσεις το πρώτο εξάμηνο του έτους και μερίδιο στην πολυτελή κατηγορία που φτάνει το 12,7%. Η βρετανική φίρμα διατηρεί με σταθερότητα στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων την τελευταία τριετία με κύριο συντελεστή την επιτυχημένη πορεία του ΜΙΝΙ Countryman. Φέτος, συμπληρώνονται 60 χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου μικρού βρετανικού αυτοκινήτου που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο χάρη σε μοναδικές αρετές, όπως η αίσθηση go-kart που προσφέρει κατά την οδήγησή του αλλά και η δημιουργική και άριστη αξιοποίηση των εσωτερικών του χώρων. Η MINI γιορτάζει τα εξηκοστά γενέθλιά της με τα μοναδικ΄αξεσουάρ από την MINI 60 Years Lifestyle Collection, δείτε τη συλλογή εδώ.

Advertisement

Οι επόμενοι μήνες, αναμένονται ιδιαίτερα συναρπαστικοί για την εταιρία αλλά και το κοινό με την έλευση του πρώτου ηλεκτρικού ΜΙΝΙ. Το νέο MINI Cooper SE γίνεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές μικρό αυτοκίνητο, προετοιμάζοντας το δρόμο για μία βιώσιμη και ταυτόχρονα άκρως συναισθηματική οδηγική εμπειρία σε συνθήκες πόλης. Mάθετε περισσότερα για τις MINI HOT Days στην Σπανός ΑΕ.