Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Rolls-Royce για τον… μαχαραγιά

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Rolls-Royce για τον… μαχαραγιά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Rolls-Royce για τον… μαχαραγιά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Χρειάζεται επεξήγηση μία Rolls-Royce για να εμπεδώσουμε ότι απευθύνεται σε κάποιον πάμπλουτο; Η βρετανική μάρκα, υπό τη σκέπη της BMW πλέον, δημιούργησε την Maharaja Phantom Drophead Coupe. Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην αντιπροσωπεία της Rolls-Royce στο Ντουμπάι και θα διατίθεται αποκλειστικά σε κατοίκους του εμιράτου. Λες και θα μπορούσαμε να την αγοράσουμε εδώ στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Έμπνευση για την… υπερβολική Phantom Drophead Coupe αποτέλεσε η Χρυσή Εποχή του Dharma Raja, μαχαραγιά από το 1758 έως το 1798 του ινδικού βασιλείου Τραβανκόρε. Η Rolls-Royce έχει ιδιαίτερη σχέση με τους μαχαραγιάδες και τους πρίγκιπες της Ινδίας, καθώς μέσα σε περίοδο 5 δεκαετιών είχαν αγοράσει περισσότερα από 840 αυτοκίνητα της υπερπολυτελούς μάρκας.

Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Rolls-Royce χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια για να φτιάξουν αυτή την αποκλειστική έκδοση στο Γκούντγουντ, την έδρα της εταιρείας. Η ινδική κοινότητα του Ντουμπάι είναι αυτή που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το τετράθυρο μοντέλο, από το οποίο «ξεχειλίζει» το δέρμα και το ξύλο.

Advertisement
Advertisement

Αν θέλετε να μάθετε πώς ιδρύθηκε η Rolls-Royce πριν από 110 χρόνια, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.