Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μια Pagani Zonda S για… χίπηδες!

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Pagani Zonda S για… χίπηδες!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μια Pagani Zonda S για… χίπηδες!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έχουμε πολλάκις δει στολίδια της αυτοκίνησης να «φορούν» περιτυλίγματα που μάλλον δεν είχαν κατά νου οι σχεδιαστές τους όταν τα δημιουργούσαν. Σε αυτή τη λίστα προσθέστε και τη Pagani Zonda S.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το εν λόγω μοντέλο διέθεσε η Foglizzo Leather στην Shalemar Sharbatly για να «ζωγραφίσει». Οκ, χωρίς εισαγωγικά μιας και η προερχόμενη από τη Σαουδική Αραβία καλλιτέχνιδα  πήρε όντως το πινέλο της και άρχισε να αλλάζει την όψη.

To ιταλικό θηρίο που παίρνει ώθηση από τον 7.3 lt V12 κινητήρα της Mercedes-AMG, κάθισε… στωικά όσο μεταμορφωνόταν σε supercar για χίπηδες μιας και η Sharbatly χρησιμοποίησε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο έργο της.

Advertisement
Advertisement

Επί τέσσερις ημέρες δούλευε ακούραστα δημιουργώντας έναν χαμαιλέοντα σε τέσσερις ρόδες, που αλλάζει εμφάνιση ανάλογα την γωνία από την οποία τον κοιτάζεις. Άλλωστε αυτή είναι η ειδίκευσή της, στην «Κινούμενη Τέχνη».

Αλήθεια, πως σας φαίνεται;

Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-g640 Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-c640tall Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-h640tall Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-e640 Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-f640 Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-j640tall  Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-b640tallPagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-d640 Pagani-Zonda-S-Shalemar-Sharbatly-i640