Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Fabia… έργο τέχνης

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Fabia… έργο τέχνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Fabia… έργο τέχνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Skoda συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο καλλιτέχνη Armando Gomes για να αναδείξει τις δυνατότητες εξατομίκευσης της νέας Fabia.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι η έκδοση «Street Art» που αποδεικνύει την πληθώρα χρωματικών επιλογών αφού στη διαθέσιμη παλέτα για το μικρό μοντέλο της τσέχικης μάρκας, υπάρχουν 15 χρώματα και 125 επιλογές χρωματικών συνδυασμών.

Advertisement
Advertisement

Ο Armando Jorge Aires da Costa Gomes (όπως είναι το πλήρες όνομά του) έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες γκράφιτι στον κόσμο. Ο 31χρονος ζει και εργάζεται στην Λισαβόνα, με την ιδιότητα του σχεδιαστή, του εικονογράφου και του παραγωγού φιλμ.

Η Skoda λοιπόν ένωσε τις δυνάμεις της μαζί του, παραχωρώντας του τη Fabia ως… καμβά. Αυτός δημιούργησε το βασικό μοτίβο με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα πάνω στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Οι επιφάνειες που προέκυψαν βάφτηκαν σε διαφορετικά χρώματα με αρωγό ττις υποδείξεις δημοσιογράφων από τον χώρο του lifestyle.

Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δίνει μία ξεχωριστή εικόνα στην τρίτη γενιά της Fabia που θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας από τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η νέα Škoda Fabia Reflex.

Advertisement