Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η μελλοντική ναυαρχίδα της Cadillac

Ελλάδα 6:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μελλοντική ναυαρχίδα της Cadillac

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η μελλοντική ναυαρχίδα της Cadillac

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κάθε καλοκαίρι η έκθεση Pebble Beach Concours d’Elegance στην Καλιφόρνια αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την παρουσίαση πολυτελών αυτοκινήτων. Η Cadillac δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα των επισκεπτών, αποκαλύπτοντας το Escala. Το πρωτότυπο μήκους 5,35 m. θα εξελιχθεί στη μελλοντική ναυαρχίδα της αμερικάνικης μάρκας, τόσο από πλευράς διαστάσεων όσο και τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Και μπορεί η Chevrolet να σταμάτησε τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, όμως η General Motors ενισχύει την παρουσία της, λανσάροντας πριν λίγες εβδομάδες το sedan CT6 και το crossover XT5. Το πισωκίνητο Escala Concept κάνει χρήση ενός νέου 4.2 V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα, με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων για εξοικονόμηση καυσίμου. Το κινητήρα θα τον δούμε μελλοντικά σε μοντέλα της Cadillac.

Advertisement
Advertisement

«Το Escala είναι ένα πρωτότυπο με δύο σαφείς στόχους: πρώτον να αποτελέσει “δήλωση” για τη μελλοντική σχεδιαστική γλώσσα αλλά και την τεχνολογία της Cadillac και δεύτερον να δυναμώσει το χαρακτήρα της μάρκας ώστε να επιστρέψει δυναμικά στην πολυτελή κατηγορία», σχολίασε ο Πρόεδρος της Cadillac, Johan de Nysschen.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η παρουσία τριών κυρτών OLED στο ταμπλό, που λειτουργούν ως πίνακας οργάνων αλλά και οθόνη για το σύστημα πολυμέσων.