Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Lamborghini Huracan EVO RWD: Rewind (video)

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan EVO RWD: Rewind (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Lamborghini Huracan EVO RWD: Rewind (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Lamborghini μπήκε δυναμικά στο 2020 παρουσιάζοντας την εκρηκτική Huracan EVO RWD – ένα θηρίο 610 ίππων με την κίνηση στον πίσω άξονα!

Advertisement
Advertisement

Μία Ιταλίδα με άγριες διαθέσεις, χάρη στην προαναφερθείσα ισχύ και τα 560 Nm ροπής που προσφέρει ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας της. Επιταχύνει στα 100 χιλιόμετρα/ώρα από στάση σε 3.3 δευτερόλεπτα και η τελική της ορίζεται στα 325 χιλιόμετρα/ώρα.

Όμως το… ζουμί δεν είναι εκεί αφού δεν είναι η ισχυρότερη ή η ταχύτερη Lamborghini. Το ζουμί είναι στην πίσω κίνηση και το δυναμικό σύστημα διεύθυνσης που προσφέρουν μέγιστη οδηγική απόλαυση!

Όλα τα λεφτά είναι το ειδικά ρυθμισμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία διασκεδαστικής οδήγησης σε στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα, ακόμα και στο χιόνι. Το νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Performance (P-TCS) έχει ειδικό set up για το μοντέλο αυτό, παρέχοντας ροπή ακόμα και κατά τη διάρκεια της φάσης όπου το αυτοκίνητο ευθυγραμμίζεται (ισιώνει) μετά από το drift.

Advertisement
Advertisement

Δείτε πως, στο εκρηκτικό video που ετοίμασε η Lamborghini για τη Huracan EVO RWD και το οποίο εκτός από τα εντυπωσιακά πλάνα και τον μεθυστικό ήχο του ατμοσφαιρικού V10, εξιστορεί το δόγμα του… rewind.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο αφηγητής: «…επιστροφή στον εαυτό σου, σε όσα λέει η καρδιά σου, στα ένστικτά σου, άλλαξε πλώρη προς νέους ορίζοντες, προς το δικό σου μονοπάτι. Βρες ξανά το κουράγιο σου και πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Κάνε rewind και πάτα play».