Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

H… σκοτεινή πλευρά του Mercedes-Benz Vito

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H… σκοτεινή πλευρά του Mercedes-Benz Vito

Mercedes Summer

H… σκοτεινή πλευρά του Mercedes-Benz Vito

Mercedes Summer

H Mercedes-Benz ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου Vito Tourer Dark Edition στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση του 9θέσιου μοντέλου, ειδικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες μετακινήσεων των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και των μικρότερων καταλυμάτων, των boutique hotels ή των ξενώνων.

Advertisement
Advertisement

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Η έκδοση Dark προσδίδει στο γερμανικό μοντέλο περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, ενσωματώνοντας στη βασική έκδοση ένα πλούσιο πακέτο προαιρετικού εξοπλισμού, το οποίο για τον αγοραστή μεταφράζεται σε όφελος έως 4.850€.

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το Dark Edition του σε ένα από τα τρία (3) μεταλλικά χρώματα: Μαύρο του οψιδιανού, μπλε του καβανσίτη ή γκρι της πέτρας.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον διαθέτει επένδυση των τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα επενδυμένα με μαύρο leatherette. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής στην τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων καθώς το όχημα διαθέτει σύστημα επιλογής για την αντικριστή τοποθέτησή τους.

Vito-Tourer-Dark-c640

«Φέτος που οι προβλέψεις μιλούν για  ρεκόρ επισκεπτών στη χώρα μας, οι επαγγελματίες του τουρισμού επιδιώκουν να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους. Το Vito Tourer Dark Edition έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει στον επαγγελματία αυτό που πραγματικά χρειάζεται: ένα αστέρι στις υπηρεσίες του, το οποίο προσθέτει αξία σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού», αναφέρει ο Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων στη Mercedes-Benz Hellas.

Advertisement

Η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας, προσφέρει ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα σχεδιασμένα ειδικά για τον τουριστικό κλάδο, με εποχιακές δόσεις ή δυνατότητα αποπληρωμής έως και 84 μήνες.

Vito-Tourer-Dark-b640

Advertisement