Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του VW T-Roc

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του VW T-Roc

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του VW T-Roc

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Volkswagen T-Roc είναι ένα crossover που συνδυάζει φαινομενικά αντιφατικά χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Επιδόσεις και άνεση, συναίσθημα και ορθολογισμό, lifestyle της πόλης και πολύπλευρη προσωπικότητα που πάει παντού. Την επιβλητικότητα ενός SUV με τον δυναμισμό ενός compact hatchback.

Η σχεδίαση του T-Roc ακολουθεί τη νέα εκφραστική αντίληψη που φέρουν στο DNA τους τα άλλα μοντέλα της Volkswagen, όπως το Tiguan, και το Tiguan Allspace. Εναρμονίζει τα αυθεντικά off-road στοιχεία με το δυναμισμό και το αστικό στυλ.

Ουσιαστικά, η σχεδίαση κάθε νέου SUV της γερμανικής μάρκας θα εκφράζεται με βάση αυτό το DNA. Όλα τα μοντέλα SUV χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη σχεδίαση, ξεκάθαρα συνδεμένη με το ύφος της κατηγορίας, πράγμα που αντανακλάται τέλεια στο T-Roc.

Advertisement
Advertisement

Οι compact διαστάσεις και η πρωτοποριακή σχεδίαση συνδυάζονται με 11 εξωτερικούς χρωματισμούς, 3 χρώματα οροφής και ένα σύνολο 24 χρωματικών συνδυασμών. Είναι όμως κι άλλοι τομείς στους οποίους το τέκνο του Βόλσφσμπουργκ ξεχωρίζει, ρόσο την ημέρα και τη νύχτα.

Η σχεδίαση φώτων του T-Roc είναι βλέπετε ένα ακόμα από τα δυνατά του, σχεδιαστικά στοιχεία. Τα φώτα ημέρας LED χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία φλας τραβούν τα βλέμματα ιδιαίτερα στις στροφές ή κατά την αλλαγή λωρίδας.  Σε συνδυασμό με τους προβολείς αλογόνου έχουν γραμμική σχεδίαση, ενώ με προβολείς LED έχουν τη χαρακτηριστική δακτυλιοειδή εμφάνιση.

Advertisement

Παράλληλα, τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED, σε σκούρο κόκκινο χρώμα στην έκδοση T-Roc Experience, χαρίζουν ένα μοναδικό στυλ και στο πίσω μέρος  υπογραμμίζουν το αυθεντικό στυλ του μοντέλου.

Advertisement