Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Opel στην IAA 2019 (video)

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Opel στην IAA 2019 (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Opel στην IAA 2019 (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί να μην υπήρχε απαρτία -κάθε άλλο- στο 68ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης αλλά υπήρχαν και περίπτερα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσά τους ήταν και αυτό της Opel. Εκεί λοιπόν, μέχρι και σήμερα όπου η IAA 2019 κλείνει τις πύλες της, η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε πλάνα και παρουσίασε νέα μοντέλα.

Τα πλάνα αφορούσαν το Opel e-offensive που θέλει μέχρι το 2024, όλη τη γκάμα της μάρκας να έχει ηλεκτρικά οχήματα. Και στο πλαίσιο αυτό αποκαλύφθηκαν τα Corsa-e and Corsa-e Rally αλλά και το πρώτο plug-in hybrid στην ιστορία της Opel: το Grandland X Hybrid4.

Μία στροφή προς την ηλεκτροκίνηση που έρχεται ακριβώς 120 χρόνια μετά την είσοδο της γερμανικής εταιρείας στον στίβο της αυτοκίνησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο χώρος της μάρκας από το Ράσελχαϊμ στο ραντεβού της Φρανκφούρτης ονομάζεται «OpelHaus 120».

Advertisement
Advertisement

Ακόμα οι επισκέπτες της έκθεσης είδαν το νέο Corsa και το ανανεωμένο Astra, πρεμιέρες για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες πατώντας εδώ. Φυσικά, το “παρών” έδωσε και ο πρεσβευτής της μάρκας, προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λίβερπουλ, Jurgen Klopp.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…