Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας της νέας Skoda Fabia

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας της νέας Skoda Fabia

skoda

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας της νέας Skoda Fabia

skoda

Στη σύγχρονη εποχή της αυτοκίνησης, γνώμονας για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου είναι εκτός από τις παραδοσιακές αξίες όπως την εμφάνιση, την ιπποδύναμη ή πιο πρόσφατα την κατανάλωση, οι δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτόν τον τομέα η Skoda δίνει ιδιαίτερη έμφαση και γι’ αυτό η νέα Fabia είναι όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Τσέχοι «συνεχώς online». Ας δούμε το πώς.

Εφοδιάζεται με το σύστημα Skoda Connect που παρέχει online υπηρεσίες πλοήγησης και πληροφόρησης, τη δυνατότητα ελέγχου επιλεγμένων λειτουργιών του αυτοκινήτου εξ αποστάσεως, μέσω smartphone, καθώς και την επίσης εξ αποστάσεως επικοινωνία με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη service της επιλογής σας. Η Κλήση Ανάγκης που αυτόματα επικοινωνεί με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας αυτής.

skoda-fabia18-skodaconnect-koumpia640

Advertisement
Advertisement

Επιλεγμένες υπηρεσίες Skoda Connect ελέγχονται με πλήκτρα που βρίσκονται στη μονάδα οροφής. Το κόκκινο πλήκτρο κλήσης ανάγκης που είναι δεξιά, καλεί άμεσα σε βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος. Το μεσαίο πλήκτρο καλεί τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη σας στον τομέα service σε περίπτωση βλάβης ενώ το αριστερό πλήκτρο χρησιμεύει στο να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στη γραμμή πληροφόρησης infoline της Skoda.

Το Smartlink+ σας παρέχει σύνδεση μεταξύ του smart phone σας και του ενσωματωμένου συστήματος infotainment μέσω Apple CarPlay, Android Auto ή MirrorLink. Μπορείτε να ακούσετε μουσική, να ασχοληθείτε με τα μηνύματά κειμένου και τις κλήσεις σας, να ακούσετε το αγαπημένο σας podcast ή να εξετάσετε τα λεπτομερή στοιχεία του αυτοκινήτου σας με το Skoda OneApp.

skoda-fabia18-apomakrismeni-prosvasi640tall

Advertisement

Σχετικά με την απομακρυσμένη πρόσβαση, μπορείτε να γνωρίζετε τις παραμέτρους της διαδρομής προκειμένου να ελέγξετε την κατανάλωση ή να έχετε μία σύνοψη του που κινηθήκατε. Επιπλέον, κι άλλες υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται στο Skoda Connect. Έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά μέσω της εν λόγω εφαρμογής στο smartphone σας.

Τέλος, η νέα Fabia διαθέτει τρεις θύρες USB, μία εμπρός και δύο για τους πίσω επιβάτες – γνώρισμα που δεν βλέπουμε συχνά σε οχήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Advertisement

Skoda-Fabia-2019-l640