Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι αρετές της ανανεωμένης GLA

Ελλάδα 9:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι αρετές της ανανεωμένης GLA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι αρετές της ανανεωμένης GLA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ανανεωμένη GLA της Mercedes-Benz είναι καλύτερη από ποτέ. Διαθέτει μία διευρυμένη γκάμα κινητήρων, αναβάθμιση εντός και εκτός, αλλά και πλούσιο εξοπλισμό. Με επιβλητική εμφάνιση και έντονες γραμμές διαλαλεί την υπεροχή της στην κατηγορία. Στην κορυφή της σειράς βρίσκεται η Mercedes-AMG GLA 45 4Matic, με πλούσιο σπορ εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η GLA χαρακτηρίζεται από την σπορτίφ δυναμική σχεδίαση, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης της. Αποτέλεσε το πρώτο compact SUV της Mercedes-Benz και, όπως είναι φυσικό, έφερε έναν αέρα αναζωογόνησης στην κατηγορία της και καθιερώθηκε ως σημαντικός παίκτης σ’ αυτή. Η GLA σημειώνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της στις αγορές της Κίνας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Με επτά σειρές μοντέλων (GLA, GLC, GLC Coupé, GLE, GLE Coupé, GLS και G), η Mercedes-Benz διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα SUV μεταξύ των premium κατασκευαστών της Ευρώπης και, συνεπώς, είναι σε θέση να ικανοποιεί όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κινητικότητας των πελατών της. Με πολύ καλή ποιότητα, χώρους, αξία μεταπώλησης, προηγμένο εξοπλισμό, σίγουρα κλείνει το μάτι σε όσους αναζητούν ένα αστέρι για τις περιπέτειες τους.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-Benz-GLA-2017-tsiro-640Mercedes-Benz-GLA-2017-side-tsiro-640Mercedes-Benz-GLA-2017-inter-tsiro-640