Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H TechArt «αγριεύει» την Porsche Panamera

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H TechArt «αγριεύει» την Porsche Panamera

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H TechArt «αγριεύει» την Porsche Panamera

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ειδική στη βελτίωση των μοντέλων της Porsche, γερμανική TechArt, παρουσιάζει το νέο της bodykit «GrandGT» για την Porsche Panamera, χαρίζοντας μια άκρως εντυπωσιακή αισθητική στο κορυφαίο 4πορτο-κουπέ μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ουσιαστικά, το νέο bodykit της TechArt φέρνει στοιχεία από την μοναδική Porsche 911 GT3 στην Panamera, όπως για παράδειγμα την εμπρόσθια μάσκα που αλλάζει και παραπέμπει σε αυτή της GT3, αλλά και τον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές. Άκρως εντυπωσιακό είναι και το νέο carbon καπό με το powerdome στο κέντρο του, ενώ παράλληλα τα πλαϊνά φτερά «φουσκώνουν» και αυξάνουν το πλάτος της Panamera κατά 50 χλστ. εμπρός και κατά 80 χλστ. πίσω.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, οι νέοι αυτοί θόλοι των τροχών επιτρέπουν στην TechArt να τοποθετήσει μεγαλύτερα ελαστικά μεγέθους 285/30 εμπρός και 335/25 πίσω, με ζάντες 22 ιντσών. Η τελική προσθήκη του εντυπωσιακού bodykit της γερμανικής βελτιωτικής φίρμας αφορά στη νέα σταθερή πίσω αεροτομή, μαζί με τον νέο μεγάλο διαχύτη χαμηλά στον προφυλακτήρα, με carbon τμήματα. Στο εσωτερικό, η TechArt προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών αναβάθμισης, όπως στην Panamera των φωτογραφιών με τα εντυπωσιακά πορτοκαλί ένθετα, τα πιο σπορ καθίσματα και το μικρότερο σε διαστάσεις τιμόνι.

Το νέο bodykit GrandGT της TechArt είναι διαθέσιμο για όλη τη γκάμα της νέας Panamera, από το βασικό μοντέλο μέχρι την κορυφαία Turbo S. Προς το παρόν, η εταιρεία δεν ανακοινώνει και κάποιου είδους αναβάθμιση για τα μοτέρ.