Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H συγκλονιστική Lamborghini Sián (video)

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H συγκλονιστική Lamborghini Sián (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H συγκλονιστική Lamborghini Sián (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία από της εντυπωσιακότερες πρεμιέρες της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ήταν αναμφίβολα αυτή της Lamborghini Sián!

Advertisement
Advertisement

Ενός συγκλονιστικού μοντέλου που πατά στην ίδια πλατφόρμα με την Aventador και φοράει τον ίδιο V12 ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 6.5 λίτρων. Όμως στη Sián αυτός συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 48-volt 35 ίππων ενσωματωμένο στο κιβώτιο ταχυτήτων, που προσφέρει καλύτερη απόκριση αλλά και απόδοση.

Το ιταλικό θηρίο προσφέρει συνολικά 819 ίππους και η εταιρία από τη Σαντ’ Άγκατα, δηλώνει επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερα από 2.8 δευτερόλεπτα, με την τελική της ταχύτητα να ορίζεται στα 350 km/h.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για το μοντέλο το οποίο η Lamborghini παρουσιάζει στο εκρηκτικό video που σας παραθέτουμε, συνοδευόμενο από το σλόγκαν «…όταν είσαι μπροστά από την εποχή σου, μπορείς να διαμορφώσεις την πραγματικότητα».

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως η Lamborghini Sián FKP 37, αποτελεί μοντέλο φόρο τιμής στον αείμνηστο πρώην επικεφαλής του VW Group, Ferdinand K. Piëch. Γι’ αυτό και το video ολοκληρώνεται με λόγια του: «Η επιχειρηματικότητα και η πολιτική ποτέ δεν με αποπροσανατόλισαν από τον πυρήνα της αποστολής μας: να εξελίσσουμε και να δημιουργούμε ελκυστικά αυτοκίνητα».

Περισσότερα, πατώντας play…