Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H ολοκαίνουρια Mercedes-Benz GLA εν δράσει (video)

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ολοκαίνουρια Mercedes-Benz GLA εν δράσει (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H ολοκαίνουρια Mercedes-Benz GLA εν δράσει (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Mercedes-Benz παρουσίασε με κάθε επισημότητα στο παγκόσμιο κοινό τη νέα γενιά της GLA, το όγδοο κατά σειρά μοντέλο της νέας compact γενιάς μοντέλων της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το μικρότερο SUV στη γκάμα της γερμανικής μάρκας αποκαλύφθηκε στην έδρα της, στη Στουγάρδη, με την παρουσίαση να είναι διαθέσιμοι για τους απανταχού φίλους του brand διαδικτυακά. Τώρα, έχουμε για εσάς και το launch trailer του εν λόγω μοντέλου.

Πριν το δείτε εν δράσει για να σχηματίσετε τις πρώτες σας εντυπώσεις, μερικές βασικές πληροφορίες. Η νέα Mercedes GLA έχει πιο δυναμικό design συγκριτικά με την τωρινή, με λιγότερες καμπύλες γραμμές, πιο πολλές ακμές και έντονες νευρώσεις στο αμάξωμά της. Επιπλέον το ύψος του νέου GLA είναι μεγαλύτερο από της προκάτοχου της.

Η καμπίνα του μικρού crossover  αποκαλύπτει την, εν μέρει, γνωστή ατμόσφαιρα, που βλέπουμε στα επτά compact μοντέλα, που παράγει η Mercedes-Benz τα τελευταία δύο χρόνια, με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών αλλά και την διάταξη στις οθόνες όπως τις βλέπουμε στην A-Class.

Advertisement
Advertisement

Η κίνηση για την νέα GLA έρχεται από τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες που εκσυγχρονίστηκαν πλήρως για το νέο μοντέλο. Ξεκινώντας από τα 163 άλογα στη GLA 200 και φτάνοντας μέχρι τα 306 της GLA 35 4MATIC.

Μπορείτε πατώντας εδώ να διαβάσετε τα πάντα για νέα GLA και πατώντας play στο video που ακολουθεί, να τη δείτε εν κινήσει!