Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Brabus «βάζει χέρι» στην A-Class

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Brabus «βάζει χέρι» στην A-Class

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Brabus «βάζει χέρι» στην A-Class

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο βελτιωτικός οίκος ασχολήθηκε και με το νέο compact οικογενειακό μοντέλο της Mercedes, ενόψει της έκθεσης αυτοκινήτου του Έσσεν (1-9 Δεκεμβρίου). Η Brabus έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της βελτιωμένης A-Class, μαζί με πληροφορίες για τα σημεία στα οποία επενέβη. Οι λεπτομέρειες για την αναβάθμιση των κινητήρων βενζίνης και diesel θα γίνουν γνωστές μόλις ολοκληρωθεί η εξέλιξή τους.

Advertisement
Advertisement

Αρχίζοντας από το αμάξωμα, το body kit της Brabus καθιστά πιο άγρια την A-Class, βελτιώνοντας παράλληλα την αεροδυναμική της απόδοση. Μπροστά ξεχωρίζει από το σπόιλερ και πίσω από την αεροτομή, το διαχύτη και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Όσον αφορά τους τροχούς, υπάρχουν τρεις επιλογές: 17, 18 και 19 ιντσών. Οι τελευταίοι συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 255/30. Η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 25 mm, ενώ έχουν τοποθετηθεί πιο σκληρά ελατήρια.

Περνώντας  στην καμπίνα των επιβατών γίνονται ορατά τα μαρσπιέ με το σήμα της Brabus, τα αλουμινένια πεντάλ, αλλά και η χρήση δέρματος και αλκαντάρα στα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών. Οι επεμβάσεις της Brabus στους κινητήρες συνοδεύονται από τριετή ή για 100.000 km εγγύηση.[nggallery id=914]