Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H πιο γρήγορη BMW 1 M Coupe

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H πιο γρήγορη BMW 1 M Coupe

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H πιο γρήγορη BMW 1 M Coupe

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H G-Power έβαλε χέρι στη BMW 1 M Coupe εκτοξεύοντας την ιπποδύναμη της στα 600 PS! Ο συγκεκριμένος οίκος βελτιώσεων έχει καιρό τώρα βαλθεί να εκτοξεύσει το συγκεκριμένο μοντέλο σε άλλα ύψη. Αρχικά με ένα πακέτο βελτίωσης που ανέβασε την ισχύ του κινητήρα στα 435 PS, τώρα, με το… πακέτο G1 V8 Hurricane RS άλλαξε κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι γερμανοί έχουν φορέσει στη M1 τον V8 4.0 λίτρων κινητήρα της M3 E92 Coupe κι όχι μόνο, αφού τοποθέτησαν σε αυτή και τη μετάδοση με το κιβώτιο DCT διπλού συμπλέκτη κι όχι μόνο!

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το σύστημα υπέρ-τροφοδότησης της ASA αλλά και μία σειρά άλλων αναβαθμίσεων, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα των 600 PS που συνδυάζεται με ροπή της τάξης των 580 Nm!

Πως μεταφράζονται αυτά σε επιδόσεις; Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε μόλις 4.4 δευτερόλεπτα ενώ τα 0-200 σε 12.7! Όσο για την τελική ταχύτητα, αγγίζει τα 330 χιλιόμετρα την ώρα, καθιστώντας τη συγκεκριμένη BMW 1 M, τη ταχύτερη στον κόσμο!

Advertisement
Advertisement

Επειδή καλά επιταχύνει αλλά πρέπει να μπορεί και να φρενάρει, η G-power της φόρεσε και νέο σύστημα πέδησης, με κεραμικούς δίσκους, καθώς και νέα ανάρτηση από τη KW. Υπάρχουν και εμφανισιακές αλλαγές, με νέο ελαφρύ καπό φτιαγμένο από ανθρακονήματα, νέους τροχούς 20 ιντσών, αεραγωγούς, καθώς και νέου σχεδιασμού σπορ καθίσματα.
[nggallery id=834]
Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!