Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μία Sesto Elemento από το… Κιργιστάν

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Μία Sesto Elemento από το… Κιργιστάν

ΝΕΑ

Video: Μία Sesto Elemento από το… Κιργιστάν

ΝΕΑ

Στο κοσμοπολίτικο Κιργιστάν φτάχνουν Lamborghini χρησιμοποιώντας… Volvo τριών δεκαετιών!  Ακούγεται παράλογο; Όχι άδικα… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Στη χώρα που γεννήθηκε λοιπόν μετά τη διάλυση της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, αγαπούν την ταχύτητα και τα supercars, ακόμα κι αν δεν έχουν τα χρήματα να τα αποκτήσουν. Έχουν όμως τον τρόπο!

Δεν ξέρω κατά πόσο ο τίτλος “βελτιωτικός οίκος” ταιριάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο η “ομάδα” που βάλθηκε να κοπιάρει το εντυπωσιακό τέκνο της Σαντ’ Άγκατα ονομάζεται New Format Studio και ο… καλλιτεχνικός της διευθυντής, Μεντέρ Κοϊλουμπάεφ, αναλύει όσα έκαναν τους τρεις μήνες που χρειάστηκαν να μετατρέψουν ένα Volvo του 1982, σε Sesto Eelemento. Οι τροχοί προέρχονται από BMW X5, έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως πλαστικό, ανθρακονήματα και ακρυλικό γυαλί καθώς και… εξαρτήματα από διάφορα άλλα αυτοκίνητα.

Όπως μπορείτε να δείτε, εμφανισιακά κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σχεδόν… σωσία της “ιταλίδας”, που μόλις 20 κομμάτια της οποίας έχουν κατασκευαστεί από τη Lamborghini. Βέβαια… όποιες παρομοιώσεις σταματούν στην εμφάνιση, καθώς βάζοντας μπρος τον κινητήρα (αν παίρνει…), θεωρούμε αδύνατο να ακούσουμε μία μίμηση του ήχου του V12 των 5.2 lt. Πιο πιθανό είναι τον κινητήρα, να τον έχουν πάρει από κάποιο Zastava.

Advertisement
Advertisement

Όμως αναφέρεται στο βίντεο, αυτό είναι το πρώτο βήμα, καθώς η New Format Studio, σκοπεύει να δημιουργήσει και δικό της πρωτότυπο!