Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ferrari F12berlinetta… N-Largo

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari F12berlinetta… N-Largo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ferrari F12berlinetta… N-Largo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Για μία ακόμα φορά η Novitec «επενέβη» σε ένα μοντέλο της Ferrari – στη συγκεκριμένη περίπτωση την F12berlinetta.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όπως ίσως γνωρίζετε, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων, έχει ξεχωριστά τμήματα που ασχολούνται με μοντέλα από διαφορετικές μάρκες. Το τμήμα… Novitec Rosso λοιπόν που καταπιάνεται με τα τέκνα του Μαρανέλο, ασχολήθηκε ξανά με την F12berlinetta, αυτή τη φορά δημιουργώντας την… “N-Largo“.

Πιο άγρια, πιο επιθετική, με φαρδύ body kit με αγωνιστικές παραπομπές που συναντώνται σε όλο το αμάξωμα. Ανθρακονήματα συναντάμε παντού: στον εμπρός προφυλακτήρα, στο καπό, στους εξωτερικούς καθρέφτες, στα πλαϊνές ποδιές, στον πίσω προφυλακτήρα, την αεροτομή αλλά και τον διαχύτη. Έχουμε επίσης αλλαγές στα φωτιστικά σώματα αλλά και τις απολήξεις τον εξατμίσεων.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά σε συνδυασμό με εντυπωσιακούς τροχούς 21 ιντσών εμπρός και 22 πίσω, στην ίδια αντίθεση κόκκινου-μαύρου που χαρακτηρίζει όλη την N-Largo. Επεμβάσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό αν και οι Γερμανοί δεν έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες.

Κι επειδή συνήθως ότι δείχνει άγριο, μπορεί και… δαγκώνει, οι τεχνικοί της Novitec έχουν κάνει τον V12 κινητήρα 6.2 lt να «λυσσάξει». Χάρη σε νέα χατρογράφιση αλά και σύστημα εξατμίσεων, η ισχύς έχει σκαρφαλώσει στα 781 PS στις 8.600 rpm, με τη ροπή να ορίζεται στα 73.6 kgm στις 6.400 rpm. Η τελική ταχύτητα είναι στα 250 km/h.
[nggallery id=3129]
Μπορείτε να δείτε τη προηγούμενη επέμβαση της Novitec Rosso στο μοντέλο του Μαρανέλο, πατώντας εδώ.