Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το νέο VW Passat CC από… Γενεύη μεριά!

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο VW Passat CC από… Γενεύη μεριά!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το νέο VW Passat CC από… Γενεύη μεριά!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην Γενεύη η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει το πρωτότυπο Sport Coupe GTE, που προετοιμάζει το έδαφος για την CC εκδοχή του νέου Passat.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Με εντυπωσιακή σχεδίαση και μήκος στα 4.869 mm, το Sport Coupe GTE εντυπωσιάζει με τα φαρδιά μετατρόχια και το πλατύ αμάξωμα (1.864 mm) προλογίζοντας ένα Passat CC, το οποίο αναμένεται να διαφοροποιείται σε μεγαλύτερο βαθμό από τις άλλες εκδόσεις αμαξώματος του Passat. Την δυναμική παρουσία του πρωτότυπου VW που παρουσιάζεται στην Γενεύη συμπληρώνει η δυναμική μάσκα με τα LED και οι ζάντες 21 ιντσών(!).

Στο 2+2 εσωτερικό υπάρχει μινιμάλ άποψη με ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνες αφής μέχρι και για τους πίσω επιβάτες με tablet στα καθίσματα και μια εντυπωσιακή πανοραμική οροφή. Η Volkswagen δεν ξεχνά να τονίσει και τους χώρους, με μεγάλη απόσταση για τα γόνατα των πίσω επιβατών χάρη στο τεράστιο μεταξόνιο των 3.020 mm. Ο χώρος των αποσκευών έχει όγκο 480 lt.

Advertisement
Advertisement

Το Sport Coupe GTE βασίζεται σε plug-in υβριδική διάταξη με V6 TSI μοτέρ και δύο ηλεκτροκινητήρες με την συνδυασμένη ισχύ να φτάνει τα 380 PS, δύναμη αρκετή ώστε το 0-100 να πετυχαίνεται σε 5,2 sec και την τελική να φτάνει τα 250 km/h. Η ηλεκτροκίνητη αυτονομία αρκεί για 50 km, ενώ η συνολική φτάνει τα περίπου 1.000 km, με μέση τυποποιημένη κατανάλωση στα 2 lt/100 km.