Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η επόμενη γενιά του Volkswagen Touareg

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επόμενη γενιά του Volkswagen Touareg

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η επόμενη γενιά του Volkswagen Touareg

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα μεγαλόπνοα σχέδια της για την αγορά της Κίνας αποκάλυψε η Volkswagen, με την ευκαιρία της διεθνούς έκθεσης στο Πεκίνο. Εκεί αποκάλυψε το T-Prime Concept GTE, την πρωτότυπη μορφή του μελλοντικού της μεγάλου SUV με plug-in τεχνολογία. Με δεδομένο το γεγονός ότι η Κίνα δίνει κρατική επιδότηση μόνο στα ηλεκτρικά μοντέλα που κατασκευάζονται εκεί, όλα τα ηλεκτρικά και υβριδικά Volkswagen θα έχουν στη χώρα γραμμή παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια το T-Prime Concept GTE, που προλογίζει την επόμενη γενιά του Touareg, θα κατασκευάζεται και στην Ευρώπη. Με το συγκεκριμένο SUV η Volkswagen θα ανέβει κατηγορία, στοχεύοντας στο κοινό που επιλέγει μεγάλα και πολυτελή off road οχήματα για την μετακίνησή του. Στην καμπίνα των επιβατών ξεχωρίζει το πλήρως ψηφιακό… περιβάλλον, με τον πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων να ενώνονται.

Ψηφιακά ελέγχεται και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, μέσω του γυάλινου περιστροφικού διακόπτη στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Το υβριδικό σύστημα του T-Prime Concept GTE εμφανίζει συνδυαστική ισχύ 381 ίππων, ενώ στην μηδενικών ρύπων λειτουργία E-Mode μπορεί να διανύσει έως 50 km.

Advertisement
Advertisement

Η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ θα λανσάρει μέσα στα επόμενα χρόνια άλλα δύο SUV, κάτω από το Tiguan. Το μικρομεσαίο που θα βασίζεται στο T-ROC concept και το μικρό με αναφορά στο T-Cross Breeze.