Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: H station wagon έκδοση του νέου Astra

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημο: H station wagon έκδοση του νέου Astra

ΝΕΑ

Επίσημο: H station wagon έκδοση του νέου Astra

ΝΕΑ

Λίγες ώρες αφότου ο Πρόεδρος της Opel δημοσίευσε μέσω twitter την πρώτη φωτογραφία του νέου Astra Sports Tourer, ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη γερμανική μάρκα. Οι παραγγελίες του μικρομεσαίου station wagon θα αρχίσουν τον Οκτώβριο από τη Γερμανία, με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν τους επόμενους μήνες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το Sports Tourer προσφέρει δυνατότητες μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων, χωρίς όμως να κάνει – σύμφωνα με την Opel – «εκπτώσεις» στους τομείς της οδικής συμπεριφοράς και της κατανάλωσης. Το μήκους 4,7 m. station wagon είναι έως 200 kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του. Η καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων μεταφράζεται σε πιο άνετες μετακινήσεις για τον οδηγό και τους επιβάτες. Όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα δημιουργείται χώρος αποσκευών με συνολικό όγκο 1.630 lt.

Advertisement
Advertisement

Ο εξοπλισμός ασφάλειας και ψυχαγωγίας περιλαμβάνει την τεχνολογία αυτόματης ενημέρωσης των αρχών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, OnStar, και το σύστημα πολυμέσων IntelliLink. Η Opel το εφοδιάζεται με ηλεκτρική πίσω πόρτα, που ανοίγει και κλείνει αυτόματα, απλά με μία κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα νέα σύνολα βενζίνης και diesel Euro 6, με ισχύ από 95 έως 200 PS (πιο ισχυρός είναι ο νέος turbo 1.6 ECOTEC). Πιο μικρός σε κυβισμό είναι ο 3κύλινδρος 1.0 ECOTEC, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η παρουσία του 1.4 βενζίνης με τους 150 ίππους και του 1.6 diesel.

Advertisement