Ένας τιτάνας να τα βάλει με τα χιόνια | NewsAuto.gr
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένας τιτάνας να τα βάλει με τα χιόνια

Καθώς ο καιρός σιγά-σιγά χαλάει η προσοχή μας θα αρχίσει να στρέφεται και σε οχήματα για πιο βαριές αποστολές. Οχήματα που… ανοίγουν δρόμους, ακόμα κι αν το κάνουν μακριά από τα μέρη μας. Όπως το Titan XD της Nissan.

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για ένα δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής pick up, το οποίο δεν θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστό όνομα. Στην έκδοση Snow Plow Prep την οποία οι Ιάπωνες παρουσίασαν, θα μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τον χιονιά.
Το συγκεκριμένο πακέτο  περιλαμβάνει  εμπρόσθιους βραχίονες βαρέως τύπου και ένα εκχιονιστικό μαχαίρι μεγάλης ικανότητας εκχιονισμού. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι χτισμένο σε ένα μοναδικό πλαίσιο και το σασί του μπορεί να ανταποκριθεί στις πλέον δύσκολες εμπορικές και εκτός δρόμου απαιτήσεις.

Ατού του είναι ο σκελετός τύπου σκάλας πλήρους μήκους με πρόσθετη ακαμψία, τόσο κατακόρυφη και πλευρική όσο και στρεπτική.

Αλλά και ο ισχυρός κινητήρας 5.6 λίτρων Endurance V8 που χυτεύεται, σφυρηλατείται και συναρμολογείται στο εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων της Nissan στο Ντέτσερντ του Τενεσί. Έχει ονομαστική ισχύ 390 ίππων και ροπή στρέψης  54 κιλών! Εκτός αυτού, το Titan XD προσφέρεται και στη συγκεκριμένη αγορά και με 5λιτρο V8 Turbo Diesel κινητήρα.

Nissan-TITAN-XD-b640

Log In or Create an account