Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Golf GTI με υπογραφή… φοιτητών

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Golf GTI με υπογραφή… φοιτητών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Golf GTI με υπογραφή… φοιτητών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πέρυσι μία ομάδα ειδικευόμενων στο εργοστάσιο του Βόλφσμπουργκ είχε παρουσιάσει στην έκθεση Worthersee το Golf GTI Cabrio Austria. Φέτος δώδεκα άλλοι νεαροί εμπνεύστηκαν από τα 40 χρόνια του μικρομεσαίου μοντέλου της Volkswagen και ετοίμασαν το Golf GTI Wolfsburg Edition. Οι ειδικευόμενοι της Volkswagen πόζαραν γεμάτοι ικανοποίηση δίπλα στο κόκκινο GTI με τα 380 PS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι τέσσερις νέες και οι οκτώ νέοι είναι ηλικίας από 18 έως 23 ετών. Εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και εφάρμοσαν υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής του project, Holger Schulke, σε ένα μοναδικό δημιουργικό «ταξίδι» που κράτησε 9 μήνες. Βάση για το τρίθυρο Golf GTI Wolfsburg Edition αποτέλεσε ένα GTI Performance παραγωγής. Κάτω από το καπό τοποθετήθηκε ο 2.0 TSI από το Golf R2, ισχύος 380 PS.

Το κόκκινο Golf με τις μαύρες αυτοκόλλητες λωρίδες φέρει ειδικά εξελιγμένο body kit, με εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνά σπόιλερ, πίσω αεροτομή και διαχύτη. Η διχρωμία κόκκινου-μαύρου εμφανίζεται σχεδόν παντού στην καμπίνα των επιβατών: στα καθίσματα της Recaro, το τιμόνι, τον επιλογέα του DSG, ακόμη και στα πατάκια. Στο εσωτερικό των θυρών κυριαρχεί το μεγάλο λογότυπο «GTI».

Advertisement
Advertisement

Ένα πρωτότυπο για το show στο Worthersee δεν γίνεται να μην… βαράει και δυνατά. Στο Volkswagen Golf GTI Wolfsburg Edition έχει ενσωματωθεί ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης 2.170 Watt με 11 ηχεία. Ο χώρος των αποσκευών έχει καταληφθεί από χειροποίητο subwoofer, ενισχυτή και PlayStation με 24άρα οθόνη LED-LCD.