Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα εντελώς τρελό Land Rover!

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα εντελώς τρελό Land Rover!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα εντελώς τρελό Land Rover!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έχουμε δει αμέτρητες δουλειές από ανεξάρτητους σχεδιαστές που φαντάζονται την αυτοκίνηση… αλλιώς.

Advertisement
Advertisement

Όμως στην περίπτωση του Edwin Senger και του Land Rover Back Packer το οποίο δημιούργησε, μάλλον τερμάτισε το κοντέρ! Πηγή έμπνευσης του ήταν το Series I Land Rover αλλά με το μυαλό στις απαιτήσεις και τα γούστα του μέλλοντος.

Το φαντάζεται ως ένα κοινόχρηστο όχημα για πολλαπλές χρήσεις. Όχι μόνο τη μεταφορά από το μέρος Α στο μέρος Β αλλά και την παροχή υπηρεσιών που δεν περιμένει κανείς από τα αυτοκίνητα του σήμερα. Από την ύπαρξη ψυγείου μέχρι εστιών μαγειρέματος – λύσεις ιδανικές για εξορμήσεις στη φύση.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον Senger, ένα τέτοιο όχημα θα μπορεί ακόμα και να προσφέρει άνετη διανυκτέρευση για δύο επιβάτες, καθώς τα καθίσματα έρχονται σε οριζόντια θέση ενώ η ανοιχτή οροφή μπορεί και να κλείσει.

Το ιδανικό εκδρομικό όχημα θα μπορούσε να παίρνει ώθηση από ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με την κατανομή ροπής να αλλάζει ανάλογα με το ποιος τροχός θέλει το κάτι παραπάνω. Κι αν εύλογα αναρωτιέστε που στο καλό θα βρείτε να φορτίσετε το Back Packer στην… άγρια φύση, ο σχεδιαστής του πρόβλεψε τη φόρτιση τόσο από τις ακτίνες του ήλιου.

Advertisement

Παρότι το σήμερα της Land Rover παραμένει εντελώς διαφορετικό, ποιος ξέρει πως θα διαμορφωθεί το μέλλον της;

Advertisement