Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα 500L για τα… κύματα

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα 500L για τα… κύματα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα 500L για τα… κύματα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η συνεργασία των κατασκευαστών αυτοκινήτου με εταιρείες ρουχισμού και εξοπλισμού είναι σύνηθες φαινόμενο. Έτσι και στη Fiat Αμερικής έδωσαν τα χέρια με τη Vans για τη δημιουργία μίας πρωτότυπης έκδοσης του 500L. Αφορμή στάθηκε η διεξαγωγή στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνια της διοργάνωσης US Open of Surfing. Η εταιρεία υπόδησης και ένδυσης Vans είναι μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος surfing, το οποίο διεξάγεται από τις 26 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το πολυμορφικό Fiat 500L Vans design concept ξεχωρίζει από τη διχρωμία του αμαξώματος, τα πλαστικά προστατευτικά, τον εμπρός προφυλακτήρα με τους τέσσερις δακτύλιους LED, τις 18άρες ζάντες σε μαύρο ματ, τα λογότυπα Vans στις πίσω κολώνες και τη σχάρα οροφής με θέσεις για μεταφορά σανίδας του surf. Οι επενδύσεις στο ταμπλό και τα καθίσματα (στα χρώματα της Vans) χαρίζουν εύθυμο και νεανικό χαρακτήτα στην καμπίνα των επιβατών.

Η Fiat δεν ανακοίνωσε σχέδια ώστε να περάσει το συγκεκριμένο 500L στη γραμμή παραγωγής. Περισσότερες πληροφορίες για το Vans US Open of Surfing μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement