Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ELPEDISON DriveGreen: Η απόλυτη επιλογή για ολοκληρωμένες υπηρεσίες φόρτισης

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ELPEDISON DriveGreen: Η απόλυτη επιλογή για ολοκληρωμένες υπηρεσίες φόρτισης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ELPEDISON DriveGreen: Η απόλυτη επιλογή για ολοκληρωμένες υπηρεσίες φόρτισης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα έχει ως αναγκαία προϋπόθεση τη δημιουργία και συνεχή επέκταση τόσο των δημόσιων υποδομών φόρτισης, όσο και των ιδιωτικών, οικιακών και επιχειρήσεων, που θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Πρόκειται για ένα τεράστιο εγχείρημα που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το αυτοκίνητο και την κινητικότητα, κάτι που απαιτεί εταιρίες με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό το νέο τοπίο παίζει η ELPEDISON, η κορυφαία εταιρία ενέργειας τόσο στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και στην προμήθεια φυσικού αερίου. Η ELPEDISON προσφέρει στους πελάτες της εμπειρία υψηλής ποιότητας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Όραμά της είναι να είναι ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων.

Mε την τεράστια τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η ELPEDISON, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 280 σημεία φόρτισης σε όλη την ελληνική επικράτεια, κατέχει σημαντικό ρόλο ως κινητήρια δύναμη αυτής της σημαντικής αλλαγής, καθώς σχεδιάζει και υλοποιεί μια ευρεία γκάμα λύσεων που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση για ιδιώτες και εταιρικούς χρήστες. Το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας πραγματοποιεί μελέτη του χώρου ενώ στην συνέχεια σε συνεργασία και με βάση τις ανάγκες του πελάτη, προχωρά στον σχεδιασμό και υλοποίηση της αποδοτικότερης και πιο συμφέρουσας λύσης. Οι τεχνικές ομάδες της εταιρίας προσφέρουν διαρκή τεχνική υποστήριξη ενώ η υπηρεσία περιλαμβάνει έναν εγνωσμένης αξίας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος σε συνδυασμό με έξυπνα εργαλεία εξασφαλίζει τα κορυφαία επίπεδα απόδοσης και ασφάλειας που απαιτούνται για την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Advertisement
Advertisement

Σ’ αυτό το νέο τοπίο που διαμορφώνεται με γρήγορους ρυθμούς, η ELPEDISON πρωτοπορεί παρουσιάζοντας την υπηρεσία DriveGreen Home, ένα σύνολο λύσεων για την φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στο σπίτι. Οι παροχές της υπηρεσίας DriveGreen Home είναι πολλές και σημαντικές, περιλαμβάνοντας από την μελέτη έως και την τελική εγκατάσταση με πανελλαδική κάλυψη.

Η ELPEDISON για την υπηρεσία DriveGreen Home παρέχει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό  της Σουηδικής εταιρεία CTEK με τα πιο κάτω χαρακτηριστικά:

  • Ισχύ εξόδου από 3,7 kW μέχρι 22 kW και ρυθμιζόμενο ρεύμα φόρτισης έως 32A
  • Τρόπο Φόρτισης – AC (Εναλλασσόμενη Ρεύμα) Mode 3
  • Εσωτερικό έξυπνο μετρητή (Internal ΜID Meter)
  • Αυτόματο Διακόπτη Διαρροής με Ενσωματωμένη Προστασία από Υπερένταση (RCBO)
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Open Charge Point Protocol (OCPP) 1.6
  • Αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας (για αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες)
  • Μονή ή διπλή έξοδος φόρτισης (Type 2), με ή χωρίς ενσωματωμένο (Fixed) Καλώδιο
  • Δυνατότητα ελέγχου φόρτισης με την χρήση ετικετών RFID
  • Λύσεις Load Balancing (κατανομή φόρτισης) για την προστασία από υπερφόρτωση του ηλεκτρικού δικτύου, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της οικίας
  • Έξυπνες λειτουργικότητες που επιτρέπουν την εύχρηστη διαχείριση του φορτιστή και των δεδομένων τους μέσα από εφαρμογή smartphone (iOS & Android).
Advertisement

Παράλληλα, για τους οικιακούς πελάτες η ELPEDISON με το πρόγραμμα DriveGreen Electricity παρέχει και τη δυνατότητα προμήθειας  ηλεκτρικού ρεύματος για την φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος. Με το πρόγραμμα αυτό δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη για τιμή ρεύματος χαμηλότερη και από τη νυχτερινή, 24 ώρες το 24ώρο. Παρέχονται επίσης, δωρεάν kWh κάθε μήνα για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου οι οποίες ισοδυναμούν με περίπου 2.000 χιλιόμετρα ετησίως.

Advertisement

Εκτός από την υπηρεσία DriveGreen Ηome, η ELPEDISON προσφέρει και την υπηρεσία DriveGreen Business μέσω της οποίας παρέχει μία συνολική 360ο προσέγγιση  στην ηλεκτροκίνηση για εταιρικούς πελάτες. Η υπηρεσία αυτή καλύπτει την ενεργειακή επιθεώρηση των εγκαταστάσεων, την προμήθεια του εξοπλισμού και την εγκατάστασή του, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη του πελάτη και μετά την εγκατάσταση του φορτιστή. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια ευέλικτη και κλιμακούμενη λύση, που εφαρμόζεται στις ιδιαίτερες δυναμικές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί η στρατηγική συνεργασία της ELPEDISON με την MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ, για να προσφέρουν από κοινού και αποκλειστικά για κατόχους Ηλεκτρικού ή Plug in Hybrid Οχήματος Mercedes-Benz ή smart την προνομιακή υπηρεσία DriveGreen Welcome καλύπτοντας συνολικά τις ανάγκες φόρτισης των εν λόγω αυτοκινήτων, σε οικιακό ή εταιρικό επίπεδο.

Advertisement

Από όλα τα παραπάνω, είναι προφανές ότι η ELPEDISON προσφέρει αυτή την στιγμή τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες για την φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος. Με έμπειρο και δοκιμασμένο προσωπικό, με κορυφαίες διαδικασίες εγκατάστασης και ασφάλειας αλλά και με αξιόπιστο εξοπλισμό, η ELPEDISON παρέχει την απόλυτη λύση για οικιακή και επαγγελματική φόρτιση, αποτελώντας τον ιδανικό ενεργειακό συνεργάτη εξασφαλίζοντάς τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικά πιο συμφέρουσες λύσεις για την μετάβαση στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.