Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

EKO Rally Acropolis: Στην Παύλιανη για την παρουσίαση του Citroen C3 Rally2 (+video)

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EKO Rally Acropolis: Στην Παύλιανη για την παρουσίαση του Citroen C3 Rally2 (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

EKO Rally Acropolis: Στην Παύλιανη για την παρουσίαση του Citroen C3 Rally2 (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Επισκεφτήκαμε την Παύλιανη Φθιώτιδας για την παρουσίαση του Citroen C3 Rally2, με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα και φυσικά κάτσαμε στο κάθισμα του συνοδηγού!

Advertisement
Advertisement

Παύλιανη.. ένα μέρος που όσες φορές και αν το επισκεφτείς θα συνεχίζει να σε μαγεύει..! Πρωί Κυριακής με έναν υπέροχο καιρό ξεκινήσαμε το ταξίδι μας από την Αθήνα παρέα με συναδέλφους και τον  Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Citroen Ιωάννη Καραβά, η παρουσίαση έγινε στο κτήμα (Vasilikia Mountain Farm & Retreat).

Eκεί μαζί με το αγωνιστικό φυσικά ήταν και οι Χρυσόστομος Καρέλλης και Λεωνίδας Μαχαίρας αλλά και όλη η Ομάδα Citroen-Καρέλλης, καθώς και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε και κατευθυνθήκαμε στο βουνό, στο playground του αυτοκινήτου αλλά και του οδηγού. Η Ομάδα Citroen-Καρέλλης ανέλαβε την προετοιμασία του αυτοκινήτου και η δράση ξεκίνησε.. στα πρώτα περάσματα βρήκαμε την ευκαιρία να “φωλιάσουμε” μέσα στα δέντρα με ασφάλεια, στις πρώτες στροφές για να γευτούμε το πρώτο χώμα.

Τα περάσματα ήταν πράγματι εντυπωσιακά και μας προϊδέασαν για το τι έπεται να γίνει, φορέσαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και κάτσαμε δίπλα στον Χρυσόστομο Καρέλλη για ένα σύντομο αλλά περιεκτικό co-driving!

Advertisement

Πρώτες αισθήσεις ο ήχος και οι δονήσεις, όπου είναι must για εμάς τους petrolheads. Γρήγορα γρήγορα φωλιάσαμε στο μπάκετ κάθισμα φορέσαμε την ζώνη τεσσάρων σημείων και φύγαμε, ακράτητος και ευχάριστα μανιακός ο οδηγός Χρυσόστομος Καρέλλης πάτησε το γκάζι και χαθήκαμε σε ένα σύννεφο σκόνης. Οι εντυπώσεις πολλές με κύριες την πρόσφυση και την επιτάχυνση. Οι εναλλαγές του αυτοκινήτου στις στροφές μαρτυρούν την σοβαρή δουλειά που έχει γίνει στο αυτοκίνητο, το σύστημα διεύθυνσης, οι αναρτήσεις και τα ελαστικά και φυσικά η εμπειρία  του οδηγού δίνουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα.

Advertisement

Έχοντας “μαζέψει” χιλιόμετρα λίγα μέτρα πριν την στροφή με ένα ελαφρύ πάτημα του φρένου το αυτοκίνητο επιβράδυνε εντυπωσιακά γρήγορα και στην έξοδο της στροφής η επιτάχυνση ήταν καλή και γραμμική. Το σίγουρο είναι πως η εμφάνιση της Ομάδας Citroen-Καρέλλης στο φετινό EΚΟ Ράλι Ακρόπολις θα είναι πολύ δυναμική και αναμένουμε να την δούμε εν δράση. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους, το newsauto.gr θα είναι εκεί!

Δείτε το βίντεο εδώ..

Advertisement