Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To cross up! με τον 1.0 TSI

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To cross up! με τον 1.0 TSI

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To cross up! με τον 1.0 TSI

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η γκάμα του ανανεωμένου up! υποδέχεται την περιπετειώδη έκδοσή του. To cross up! είναι ένα «crossover τσέπης», το οποίο νιώθει το ίδιο άνετα τόσο μέσα στην πόλη όσο και στην εξοχή. Η Volkswagen το καθιστά άμεσα διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ευρώπη, με τιμές που στη Γερμανία αρχίζουν από τα 14.250 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Σε σχέση με το απλό up! ξεχωρίζει τόσο αισθητικά όσο και σε τομείς που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται οι προφυλακτήρες, οι ασημί ράγες οροφής, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και οι διαφορετικού χρώματος εξωτερικοί καθρέπτες. Τα πλαστικά προστατευτικά, μααζί με την ρυθμισμένη για κίνηση εκτός δρόμου ανάρτηση και την αυξημένη απόσταση κατά 1,5 cm, προσφέρουν στους επιβάτες του cross up! τη δυνατότητα να φθάσουν σε σημεία που τα συμβατικά αυτοκίνητα πόλης δεν μπορούν να προσεγγίσουν.

Το Volkswagen cross up! θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις κινητήρων, τον ατμοσφαιρικό 1.0 MPI με 75 ίππους (4,3 lt/100 km – 100 g/km) και το νέο τρικύλινδρο turbo 1.0 TSI, απόδοσης 90 ίππων (4,6 lt/100 km – 104 g/km).

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους του ανανεωμένου VW up!